Sziasztok! A mai nap folyamán egy kis kaland a szabadban? Vekeri tó környéke,Debrecen mellett! Nagyon diszkrét helyek vannak,ahol el lehet bújni,nyugi van! Párok? Kukkolás is szóba jöhet! Sportos,intelligensnek tartott srác vagyok! Privátban írjatok! Szép napot Mindenkinek!
Ma estére keresek Budapesten kezdő biszex férfit, akit szintén a kölcsönös orál érdekelne. Akár autóban is.
Sziasztok!M1vonalon gyakran járó vastagf kamionos urak,átutazó urak?Adatlapot olvass,privát üzenetben keress,természetesen diszkréció mellett!!
Ma este a feleséggemmel ki nézzünk a szépvölgyire nagyméretü pasit szivesen láttnánk !!!
Kamionba holgyet dugnek mam3 vonalon.
Sziasztok! Szombathely-Sopron környékén keresnék kellemes időtöltésre lányt/nőt a szabadban, esetleg cuckoldra.
Marcali környékén közös farokverés?
Sziasztok! Valaki aki el vinne magával a kifutó hoz és meg mutatná? soha nem voltam még!
17.ker-Ben vagyok!

Sziasztok!
Kis játszadozás a kifutónál 10-13 között?
Kis játszadozás a kifutónál 10-13 között?
Mostanában jár valaki a kifutó felé?
Holnap(péntek) este autós kalandra nő/hölgy? Bp.északi része. Esetleg valaki tudna infót adni, hová, merre érdemes kinézni, ahol össze is jöhet valami? Köszi! Üdv
Árasztó út, vagy valamerre?
Van valaki a reptérnél?
Holnap 18:00 után valaki Balatonlellén, vagy útközben, Veszprém felől?
Kiskunfélegyházán és környékén valaki most egy orálra? Szopnék egy szép faszt MOST! Helyem van, utazni tudj és legyen képed! Max-45ig keresek! Kövérek, macik nem érdekelnek!
Sziasztok valaki ma ejfel utan egy kis kalandozas pest megyeben ?
Bp, Kelenföld?...
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2022. 07. 28. csütörtök 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Szepvolgyi parkolóban most vki…?
Holnap hajnalban (07.29.) autós kaland valaki?
07.28 csütörtök este 10-11 körül nőnek öltözve taliznék , szopnék Szombathely környékén ,dughatsz is ha kellően felizgatsz és nem túl nagy a farkad . Kint leszek a zanati m86 felüljárónál mikor beérsz Zanatra egyszerre balra majd át a hídon utánna jobbra és az első lehetőségnél ahol le tudsz menni balra ott fogok állni . De ha indulsz akkor írj .
Időseket akar 60+ is szeretem sőt
Pisi szex is izgat
Mindenképp írj mert ha vannak ott akkor másik helyen leszek
Vagy ha van helyed menni is tudok , ha időbe jelzed
Időseket akar 60+ is szeretem sőt

Pisi szex is izgat

Mindenképp írj mert ha vannak ott akkor másik helyen leszek

Vagy ha van helyed menni is tudok , ha időbe jelzed