Sziasztok.
54 182 72 (19/5) pasi vagyok.
Ma délután Aszód, Gödöllő környéke?
Érdekelne közös maszti, de akár szívesen cumiztatnék is egy fiatalabb srácot, pasit.
Hely jó lenne, de autós találkozó is jó, félreeső helyen.
54 182 72 (19/5) pasi vagyok.
Ma délután Aszód, Gödöllő környéke?
Érdekelne közös maszti, de akár szívesen cumiztatnék is egy fiatalabb srácot, pasit.
Hely jó lenne, de autós találkozó is jó, félreeső helyen.
Sziasztok! Van itt pár vagy hölgy Bdacsony környékéről?
Szerbusztok hölgyek! Hétfőn Jutából- Siófokra megyek! Mernye, Igal, Andocs útvonalon, oda vissza. Valaki útitárs?
Repternel most valaki?
Ma este Mosonmagyaróvár termálban strandok éjszakáján valaki?
Ma velencei tó környéke bika, aki baszna? Kocsiban/szabadban.
Reptéren pár most?
Sziasztok! Margitszigeten este lesz kint valaki (nőt keresek)?
Este reptér?
Reptérnèl valakik? Valaki?
Valaki? Bp10,17 ker?
A mai nap és egész hétvégén a spermádra és pisidre szomjazva várlak Egerben, helyem van.
Este fel9 körül szopnék ápolt faszt ha valakit érdekel a 17ker be vagy kint az Auchannal. Jössz megszopatsz és mész.
Ismerkednék Fejér és a környező megyékben.
42/185/85 ápolt férfi vagyok!
Ma este akár autós kanad is!
42/185/85 ápolt férfi vagyok!
Ma este akár autós kanad is!
Veszprém?
Helló!
16.-17. Ker. Környékén valaki?
16.-17. Ker. Környékén valaki?
Este fel9 körül szopnék ápolt faszt ha valakit érdekel a 17ker be vagy kint az Auchannal. Jössz megszopatsz és mész.
Sziasztok. Holnap este 23-óra körül F/L-párt kukkolnák a kifutó végénél. Privit írjatok.
Sziasztok!
Sopron - Győr-Budapest útvonalon pár, esetleg hölgy aki szívesen ismerkedne?
Sopron - Győr-Budapest útvonalon pár, esetleg hölgy aki szívesen ismerkedne?
Sziasztok, mint korábban írtam, párom vágyát szeretném megvalósítani, kantáros munkásruhában résztvevőkkel történő bukkake formájában a szépvölgyi parkolóban. Mivel úgy néz ki, holnap el tudunk szabadulni, ezen fantázia megvalósítására várunk 8-10 főt. Mint írtam, bukkake, tehát csak szopás és páromra élvezés, dugni csak én fogom minden heteró alapon. Természetesen higiénia és megfelelő hozzáállás és kultúrált viselkedés elvárt. Amennyiben az időjárás is úgy fogja engedni, 21-22 óra fele ki szeretnénk menni, de mindenféleképpen induláskor írunk. Párok vagy lányok csatlakozását is szívesen vesszük, hetero alapon.