Sziasztok. Székesfehehérvári passzív fiú vagyok. Aktív bikát/bikákat keresek.
Sziasztok! Eljátszottatok a gondolattal, hogy az együttléteitekbe még egy férfi társaságát keresitek? Esetleg már tapasztalattal rendelkeztek, és tudjátok mekkora izgalmat és élvezetet okoz a hármas felállás? Ha éppen férfit kerestek az élvezetek halmozására, és egy 38 éves, sportos testalkatú férfi közeledésére gondoltatok, akkor az adatlapom szerint szívesen ismerkednék Veletek.
Többes felállásban kellő tapasztalatom van, így csalódást nem fogok okozni.
Szívesen olvasnám privát leveleteket, hogy aztán személyesen is bizonyítani tudjak
Többes felállásban kellő tapasztalatom van, így csalódást nem fogok okozni.
Szívesen olvasnám privát leveleteket, hogy aztán személyesen is bizonyítani tudjak

Ja csak kár, hogy kurva nagy kamus vagy
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 31. vasárnap 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 31. vasárnap 08:43
Törölt felhasználó (4672699)

Sziasztok sportos 40 es pasi játszótársat keres ma estére magas vékony extra méret 12 ker lévő buvóhelyre. Ill ha van hölgy aki a gang kiszeretné próbálni tapasztalt kipróbált pasikkal nyugodtan keressen meg privát üzenet formájában köszönöm.
Reptérnél lenne most valaki?
Reptérnél valaki sexelni velem most?
Sziasztok sportos 40 es pasi játszótársat keres ma estére magas vékony extra méret 12 ker lévő buvóhelyre. Ill ha van hölgy aki a gang kiszeretné próbálni tapasztalt kipróbált pasikkal nyugodtan keressen meg privát üzenet formájában köszönöm.
Szépvölgyi parkoló esetleg?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 31. vasárnap 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 31. vasárnap 08:31
Törölt felhasználó (4420712)

Hova vigyem a feleségem dogging sexre ? Repternél már többször voltunk most más helyszín is érdekelne
Hova vigyem a feleségem dogging sexre ? Repternél már többször voltunk most más helyszín is érdekelne
Sziasztok. Minden vágyam, hogy lássak élőben egy csajszit élvezésig masztizni akire én is elmehetnék!
Sziasztok! A reptéri kifútóról olvastunk párszor! Hol van az pontosan?
ma valakiJászberény-Szolnok
Szia, itt vagyok! Elkéstem, vagy még aktuális?
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2022. 07. 31. vasárnap 00:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok most a 9.kerben sexelnék
Merre vagy ??
Most valaki?
Mi is köszönjük a részvételt annak aki ott volt, ha legközelebb megyünk ki, ismét kiírjuk
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 30. szombat 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 30. szombat 23:30
Törölt felhasználó (4532602)

Köszönjük a ma esti eseményt !

Bocsi, de mással voltam elfoglalva...
Megérte kijönni ide a Szépvölgyi végébe, csak ennyit tudok mondani...
(Ez egy válasz zsoleszovics üzenetére (2022. 07. 30. szombat 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Megérte kijönni ide a Szépvölgyi végébe, csak ennyit tudok mondani...

Köszönjük a ma esti eseményt !
(Ez egy válasz Oleh111 üzenetére (2022. 07. 30. szombat 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Én kérek elnézést, túl sokat akartam. Van ami messzebb lakik és nem szívesen indul neki hogy ott csalódjon. Van aki igényes, mint én és nem mindegy kivel és nem mindenáron.
Sziasztok. Reptérnél lesz kint pár 23-óra felé akit kukkolhatnák?