Sziasztok Székesfehérvári passzív fiú vagyok.
Van most felkapott hely? Ahova erdemes menni
11- éjfél fele mennek a reptérhez 35 éves jóképű pasi. Hölgyekkel párokkal ismerkednék. Természetesen vállalom az arcom ha van érdeklődő
Üdv.fejerböl pár?privit
Ma délután baszás belvárosi apartmanban?
Én is voltam oly bátor és írtam Neked!
(Ez egy válasz Milfnew üzenetére (2022. 08. 04. csütörtök 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Reptérnél most közös masztira mostanában??
Szintúgy írtam
(Ez egy válasz Milfnew üzenetére (2022. 08. 04. csütörtök 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)

De, már igen!
(Ez egy válasz Milfnew üzenetére (2022. 08. 04. csütörtök 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Válaszoltam csak nem vetted észre
(Ez egy válasz ezoon üzenetére (2022. 08. 04. csütörtök 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia, írtam neked!
(Ez egy válasz Milfnew üzenetére (2022. 08. 04. csütörtök 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 04. csütörtök 12:44

meg kell várni hogy besötétedjen Negyven fok melegben izzó napsütésben kinek van kedve ? Nekem nincs még ha megy a légkondi akkor sem .......
meg kell várni hogy besötétedjen Negyven fok melegben izzó napsütésben kinek van kedve ? Nekem nincs még ha megy a légkondi akkor sem .......
(Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (2022. 08. 04. csütörtök 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 04. csütörtök 10:56

Persze ez mindenhol változó hogy milyen a látogatottsag. Az árasztó uton nem igen talaltunk a multkor olyan helyet ahol el lehetne bukni kicsit
Ma esti találkozóval lenne esetleg egri pár aki kocsikázna?
Valahogyan a viber telefonszámod nem értem el........
(Ez egy válasz Lucifer 69 üzenetére (2022. 08. 01. hétfő 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Asszonyok lányok párok?holnap napközben Gödöllőn ?40 éves sportos kan keres!privi
Sziasztok.
Ma délután autós kaland?
Pest megye Déli része.
Ma délután autós kaland?
Pest megye Déli része.
Dehát nem pont azt szeretnétek, hogy kukkoljanak titeket?
Ha el akartok bújni, menjetek ki a város határain kívül bármelyik országútra, és max. néhány km-en belül lesz erdős lehajtó. (Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (2022. 08. 04. csütörtök 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 04. csütörtök 10:56
Ha el akartok bújni, menjetek ki a város határain kívül bármelyik országútra, és max. néhány km-en belül lesz erdős lehajtó. (Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (2022. 08. 04. csütörtök 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Persze ez mindenhol változó hogy milyen a látogatottsag. Az árasztó uton nem igen talaltunk a multkor olyan helyet ahol el lehetne bukni kicsit
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2022. 08. 03. szerda 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki most 17.ker? Tele a farkam…

Bekescsaban valaki?