Kit baszhatnék most szét Budapesten?
Sziasztok! Budapesten a XI. kerületben keresek hölgyet vagy párt a mai estére
Írj ha érdekel

Sziasztok! Balatonrendesen a Pálkövi strand közelében nyaralok baráti társasággal. Nőt illetve párt keresnék kellemes időtöltésre az esti órákban, akár szabadban is.
Most kora dun szepvolgyire jön lány v pár?
Ma késő este vagy Szombat-Vasárnap kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Késő este ráérö pár nő autós szabadtéri kalandra? Fejérből?
Reptér valaki?
Sziasztok!
Augusztus 15-16-án egész nap vagy éjszaka is jó nekem,alkalmazkodik amikor nektek is jó, hölgy vagy pár társaságát keresem, minden jóra
179 magas 80 kg igényes tisztelettudó borotvált pasi vagyok 41 éves, képet tudok küldeni privátban.
Írj privátban és megbeszéljük
Szép napot
Budapestől - Veszprém - Balaton körül bárhol jó nekem, utazni tudok...
Augusztus 15-16-án egész nap vagy éjszaka is jó nekem,alkalmazkodik amikor nektek is jó, hölgy vagy pár társaságát keresem, minden jóra

179 magas 80 kg igényes tisztelettudó borotvált pasi vagyok 41 éves, képet tudok küldeni privátban.
Írj privátban és megbeszéljük

Szép napot

Mai nap fél 1 és 1 óra között keresek partnert! 1-es főút 101-es km lent a Duna parton! Szopatni szerető partnert keresek! Csak a megadott időpontban!
Áll a füvön
(Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (2022. 08. 11. csütörtök 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeretném kipróbálni a szopást Nyíregyházán,helyem nincs sajnos, de mindenre vevő vagyok

Autós kalandra keresek ma az esti órákban hölgyet-párt.
Reptér mögött most nincs senki?
Ráckeve környéken valaki hely van
Vki szek most bp-n IV. Ker ujpest, ulok a parkba allo fasszal!

Ráerö par,nö fejérből?
Reptérnél ki van kint?
Mit takar az hogy csak legel?
(Ez egy válasz jbpasi üzenetére (2022. 08. 11. csütörtök 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 11. csütörtök 19:36

Hát alakul most is a NASCAR futam :(
Pár autó meg csak legel....
Pár autó meg csak legel....
Csütörtök-Péntek késő este vagy Péntek-Vasárnap kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban