Olyan párt keresek, ahol a nőt izgatja, ha az autó hátsó ülésén pucsítva egy idegen férfi keményen, szó nélkül megdugja, esetleg megszopatja. Magas, potens, csupasz farkú férfi vagyok, (kicsit) perverz, de igényes.

Hölgy előtt kiverném,diszkréten.
Debrecenben férfias pasival masztiznék kényeztetném orálisan kölcsönösen is lehet, ha csak megcumiztatnál és mindenki megy a dolgára oké. Kor alkat mindegy csak ápolt legyél. Diszkréció adott és elvárt. Én férfias nagydarab pasi vagyok.
Popsipuncim bizsereg..bika?

Párok terveznek ma este Bp-n valahol autós kalandozni?
Kérünk benneteket most CSAK Párok!
Kérünk benneteket most CSAK Párok!
Autóban is cumi Mezökövesd Andornak féltávon?
Mosonmagyaróvár környékén ma este aktív pasi közös örömökre?
Csongrád- békés megyében, akit érdekel tali?
Veszprém környéke?
Sziasztok. Tápióbicskei emlékmű mögé,szokott esetleg pár kijárni? Privit írjatok légyszi.
Most valaki a reptérnél?
Helló !
Augusztus 5-én megírtam nektek 33 percen belül. A hozzászólásotokra válaszoltam amiben ugyanerről kérdeztetek ugyanitt.
(Ti kédeztétek ezt 19:35-kor.) (Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (2022. 08. 18. csütörtök 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 18. csütörtök 09:50
Augusztus 5-én megírtam nektek 33 percen belül. A hozzászólásotokra válaszoltam amiben ugyanerről kérdeztetek ugyanitt.
(Ti kédeztétek ezt 19:35-kor.) (Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (2022. 08. 18. csütörtök 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Szépvölgyi úton meddig kell menni ahhoz a bizonyos helyhez? Elég hosszú az az út. Tervezzük a látogatást oda. Privátban is irhattok. Köszi
Győr
(Ez egy válasz nudisffi76 üzenetére (2022. 08. 18. csütörtök 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 18. csütörtök 12:40

Sziasztok!
Ma este Hölgy vagy Pár este autós kaland, Mosonmagyaróvár Győ?
Sziasztok!
Most valaki hátul reptéren közös maszti
Reptérnél most valaki?
Sziasztok ! Ma , késő estére keresünk megfelelő partnert az adatlapunkon megadott eseményhez. Kérünk csak akkor jelentkezz ha megfelelsz az ott leírtaknak. Köszönjük szépen
Sziasztok,
Zadar környékén most nyaraló párhoz szívesen csatlakozom a hölgy örömére..
Privátban írjatok!
Zadar környékén most nyaraló párhoz szívesen csatlakozom a hölgy örömére..
Privátban írjatok!
Sziasztok!
CD sráccal ismerkednénk vasárnap este kifutó végénél,környékben.
Amik érdekelnek minket:Kukkolás,tapizás,farokverés,mindkettőnk szopatása,dugása gumival!
CD sráccal ismerkednénk vasárnap este kifutó végénél,környékben.
Amik érdekelnek minket:Kukkolás,tapizás,farokverés,mindkettőnk szopatása,dugása gumival!
Sziasztok. Szépvölgyi úton meddig kell menni ahhoz a bizonyos helyhez? Elég hosszú az az út. Tervezzük a látogatást oda. Privátban is irhattok. Köszi