Sziasztok, ma estére keresünk párokat a reptérre. jelentkezzetek privibe
M3 Budapest Tiszafüred között keresek kalandot. Kb13 órakor indulok. Ezen kívül egész hétvégén a Tisza tó körül kalandoznék.
Kifutónál most valaki???
Sziasztok! Nőt esetleg párt keresnék kellemes időtöltésre a szabadban, Szombathely illetve Sopron környékén
Debrecenbe férfias pasival masztiznék kényeztetném orálisan akár kölcsönöses is. Én nagydarab férfias pasi vagyok. Kor alkat mindegy csak ápolt legyél.
Most reptér kifutónál valaki egy közös masztira???
Ma 17:00 körül a Szépvölgyi út parkolójában leszek.
Fiatal, izmos, jóképű pasi vagyok, párok és hozzám hasonló igényes pasik is érdekelnek!
Fiatal, izmos, jóképű pasi vagyok, párok és hozzám hasonló igényes pasik is érdekelnek!
ma a kora esti órákban hatvan-szolnok vonalon hölgy/pár ???
Vagy ma este Komárom?
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2022. 08. 18. csütörtök 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Bp, Dráva utca környékén valaki?
Meddig leszel? Benne lennék...
(Ez egy válasz Tamass83 üzenetére (2022. 08. 19. péntek 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 19. péntek 10:20

Kint vagyok most.
Valaki maszti vagy kukkolas?
Jobbra az erdőben
Jobbra az erdőben
Kint vagyok most.
Jobbra az erdőben
Jobbra az erdőben
Sziasztok mostanában valaki a reptéren?
Sziasztok
Mai nap Székesfehérváron ha lenne kedved kukkolni miközben masztizok akkor privátba jelezd és megmondom mikor és hol leszek kukkolhato!
De utazok is ha kell max 30 kmres körzetbe!
Mai nap Székesfehérváron ha lenne kedved kukkolni miközben masztizok akkor privátba jelezd és megmondom mikor és hol leszek kukkolhato!
De utazok is ha kell max 30 kmres körzetbe!
Budapesti idős passzívat keresek közös masztira.Korod írd meg.
Van itt kamionos??Kamionba meg kefeltetnem magam!!
Miskolc
Miskolc
Sziasztok valaki ilyen késői (korai) órákban reptér?
Szépvölgyi ezüst corsa innen van?
Multkor valaki biciklivel volt kint a reptérnél
))

Péntek-Jövőhét csütörtök kora hajnalban vagy Péntek-Jövőhét Szerda késő este Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban