Sziasztok! Ma este kalandoznék párral Heves és környező megyékben …
Itt vagyok kifutó végén
Sziasztok.
Volna hölgy, vagy pár akivel, akikkel össze lehetne hozni ma délután, vagy este felé egy autós kalandot, valahol Csepel sziget és környékén? Részleteket, feltételeket beszéljük meg privátba.
Volna hölgy, vagy pár akivel, akikkel össze lehetne hozni ma délután, vagy este felé egy autós kalandot, valahol Csepel sziget és környékén? Részleteket, feltételeket beszéljük meg privátba.
Sziasztok! Mivel unalmas már a sok kamu perverz profil ezért nem szeretnék én írni elsőnek senkinek. Ma este csatlakoznék párhoz vagy hölgyhöz Budapesten max Pest megyében kizárólag hetero alapon. Mivel taxizom könnyen tudok mozogni és elég gyorsan. Telefonon illetve viberen tudunk egyeztetni küldök természetesen képet de akár videohivas is mehet hogy én nem vagyok kamu! Köszönöm ha valaki esetleg gondol rám.
Sziasztok. Reptér végén ki akar könnyíteni?
Szombat reggel hat óra magasságában, autozok Tát és Bajna és Héreg utvonalon. Szivesen kukkolnék pasit és benne lennék egy közös masztiban. Ha érdekel írj privátban.
Pár vagy lány esetleg akivel lehetne valami izgalmas dolgot csinálni pl. a reptérnél ma este?
Sziasztok!
VASÁRNAP ESTI kalanhoz keresek ápolt kedves párt, hölgyet!
VASÁRNAP ESTI kalanhoz keresek ápolt kedves párt, hölgyet!
Sziasztok, ma estére keresünk párokat a reptérre. jelentkezzetek privibe
M3 Budapest Tiszafüred között keresek kalandot. Kb13 órakor indulok. Ezen kívül egész hétvégén a Tisza tó körül kalandoznék.
Kifutónál most valaki???
Sziasztok! Nőt esetleg párt keresnék kellemes időtöltésre a szabadban, Szombathely illetve Sopron környékén
Debrecenbe férfias pasival masztiznék kényeztetném orálisan akár kölcsönöses is. Én nagydarab férfias pasi vagyok. Kor alkat mindegy csak ápolt legyél.
Most reptér kifutónál valaki egy közös masztira???
Ma 17:00 körül a Szépvölgyi út parkolójában leszek.
Fiatal, izmos, jóképű pasi vagyok, párok és hozzám hasonló igényes pasik is érdekelnek!
Fiatal, izmos, jóképű pasi vagyok, párok és hozzám hasonló igényes pasik is érdekelnek!
ma a kora esti órákban hatvan-szolnok vonalon hölgy/pár ???
Vagy ma este Komárom?
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2022. 08. 18. csütörtök 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Bp, Dráva utca környékén valaki?
Meddig leszel? Benne lennék...
(Ez egy válasz Tamass83 üzenetére (2022. 08. 19. péntek 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 19. péntek 10:20

Kint vagyok most.
Valaki maszti vagy kukkolas?
Jobbra az erdőben
Jobbra az erdőben
Kint vagyok most.
Jobbra az erdőben
Jobbra az erdőben