Sziasztok, kint vagyok a reptéren. Valaki még kint van? Írjon a csoportba vagy privát. köszi
Sziasztok.Ma pár a Tisza tónál autós kaland Poroszló,Sarud.
Ma délután cumiznék, kocsiban, szabadban, szexmoziban. Csak képpel írj, nekem is van. Illetve kerehetünk egy fizetős lányt is... pl. XV ker Dunakeszi út.
Szerda késő este vagy Csütörtök-Péntek kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
A reptérnél hol szoktak előfodrulni azok, akik nem a repülőket nézik? A bejárati úttól jobbra lévő erdőben, vagy merre?
Törökbàlint,Budaőrs,Diòsd kört tekerek.Ha van kedved bringàzni,csatlakozz hozzàm ès kölcsönös szimpàtia esetèn,bőven akad hely,ahol a szàmba tehetnèd ès szopnèk szivesen
Sziasztok!
Debrecen és környékén esetleg kukkolható párok? Sportos,intelligensnek tartott srác vagyok! Privátban írj,ha esetleg..!
Köszi és szép napot Mindenkinek!
Debrecen és környékén esetleg kukkolható párok? Sportos,intelligensnek tartott srác vagyok! Privátban írj,ha esetleg..!
Köszi és szép napot Mindenkinek!
Csepelen passzív közös masztira autódban
Most reggel valaki Kondorosi út Budafoki út Dunapatrton egy kis kaland?
Ma délelőtt valaki Szigetszentmiklóson? Kölcsönös örömszerzès lenne a cél.
Bp.10,17 ker? Most reggel 6:00 után?
Nem kivont pélóval kell odamenni
ha nem "azért" van ott valaki azt kérdés nélkül is látod rajtuk 3 másodperc alatt.
(Ez egy válasz formasmakk01 üzenetére (2022. 08. 24. szerda 01:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 24. szerda 01:06

Az itt a baj hogy sok a család és nem tudod hogy kihez menj oda
Az itt a baj hogy sok a család és nem tudod hogy kihez menj oda
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2022. 08. 24. szerda 01:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 24. szerda 01:05

Jah, óvatosan (!!!) jól láthatóan hogy közelítesz odamész, ha nem kíváncsiak rád akkor elnézést kérsz a zavarásért és rövid úton távozol (nem maradsz ott kukkolni sem). Nem valószínű, hogy a telefonukat nyomodják ha már kimentek.
Nem

Jah, óvatosan (!!!) jól láthatóan hogy közelítesz odamész, ha nem kíváncsiak rád akkor elnézést kérsz a zavarásért és rövid úton távozol (nem maradsz ott kukkolni sem). Nem valószínű, hogy a telefonukat nyomodják ha már kimentek.
Debrecenben férfias pasival masztiznék kényeztetném orálisan kölcsönösen is lehet, ha csak megcumiztatnál és mindenki megy a dolgára oké. Kor alkat mindegy csak ápolt legyél. Diszkréció adott és elvárt.
Wolsvagen innen? Repter
Mazda innen van? Repter
Na valaki kis kaland?
Nincs sár. És por sem. Se pár ezek szerint. :(
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2022. 08. 24. szerda 00:13), amit ide kattintva olvashatsz)