Kocsiban vagy természetben ki szopatna?
Sziasztok igényes 40 -es pasi vagyok szombat estére keresek lány vagy párt(akár kipróbálnám a Bit de csak párral)Fejér megyébe válaszokat várom a duo1@freemail.hu-ra
Sziasztok. Jön délelőtt valaki a szépvölgyire?
Autóban,szabadban cumiznék ápolt,borotváltat Bicske,Herceghalom,Érd vonalon!
Sziasztok!
Ma dél környékén indulok Kaposvárról Budapest reptérre, majd onnan vissza. Nem szívesen utazom egyedül, nő vagy pár akinek fuvar kellene, társaságért cserébe!
Privátba keressetek, rugalmas vagyok!
Szép napot mindenkinek!
Ma dél környékén indulok Kaposvárról Budapest reptérre, majd onnan vissza. Nem szívesen utazom egyedül, nő vagy pár akinek fuvar kellene, társaságért cserébe!
Privátba keressetek, rugalmas vagyok!
Szép napot mindenkinek!
Debrecenbe férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is lehet diszkréció adott és elvárt
Ma 13:00 korul lany vagy par a foti Obi kornyeken? Bi parok is batran irjanak! Akar csak kukkolasra talalkozzunk!
Dabas vonzáskörzetében, hölgypartnerem keresem. Imádok nyalni.
Sziasztok!
Szabolcs és Hajdú-Bihar megyei párokkal ismerkednék vagy hölgyekkel közös örömszerzés céljából.
Autóm van,kulturált,tiszta,tágas beltér.
Szabadban esetleg még kihasználni a jó időt és eltölteni egy jó estét vagy délutánt egy eldugott,félre eső helyen.
Helyes, kedves srác vagyok.
Diszkrét és ápolt.
Ha felkeltettem érdeklődésetek várom az üzeneteket, izgat nagyon a téma.
További szép estét!
Szabolcs és Hajdú-Bihar megyei párokkal ismerkednék vagy hölgyekkel közös örömszerzés céljából.
Autóm van,kulturált,tiszta,tágas beltér.
Szabadban esetleg még kihasználni a jó időt és eltölteni egy jó estét vagy délutánt egy eldugott,félre eső helyen.
Helyes, kedves srác vagyok.
Diszkrét és ápolt.
Ha felkeltettem érdeklődésetek várom az üzeneteket, izgat nagyon a téma.
További szép estét!
Sziasztok. Székesfehérváro passzív fiú vagyok. Ki szeretne megdugni szombaton ?

Éjfélkor esetleg egy autós találkozó? Hölgy vagy pár? Esztergom vagy Zsámbék környéke?

Mindjárt kint leszek

Százhalombattán vki aki szopatna
Esik kint az eső a reptérnél?
XI-XXII ker szabadban kocsiban ?
Sziasztok, van budapesti nimfomán nő (18-55),aki ma egy diszkrét szexre vagy csak szopásra nyitott lenne vagy belterületen akár a szabadban, egy parkos helyen?
31 éves vékony-sportos budapesti srác vagyok.
31 éves vékony-sportos budapesti srác vagyok.
Most szopnék a reptérnél
Sziasztok ! Péntek este feleségbe hatolnék , ahogy elém pucsitana autónak tamaszkodva …
éjszaka kinézek a reptérre

Szepvolgyin 3-korul valaki? Izmos, ferfias srac, 18/6 keres igenyes part vagy ferfit enyhe bi hajlammal. Melegek ne!