Szigetszentmiklós omv kútnál parkolok ahol az ew kút van ha vki szopatna irjon
Ozd -Kazincbarcika körzet ! Holnap délelőtt közös maszti ? Kölcsönös szopás ,faszverés esetleg dugás is mehet ! Telszám csere ok ! Ápoltság diszkréció alap !
19 óra felé Kondorosi úti kifolyónàl?
Sziasztok. Szentendre és környékén kalandot keresek. Sajnos helyem nincs ...privátban írj légyszíves
Sziasztok!
Tegyük izgivé a napot!!
Budapesti vagy Budapest környéki 18 és 55 év közötti dögös nőt keresnék, aki szívesen szopna kemény farkat és reszesülne egy ízletes kinyalásban ma vagy holnap Budapesten, a szabadban? wink
Ha nem tudtok itt írni, írjatok a harmaspajti@gmail.com címre részletekért!
Tegyük izgivé a napot!!
Budapesti vagy Budapest környéki 18 és 55 év közötti dögös nőt keresnék, aki szívesen szopna kemény farkat és reszesülne egy ízletes kinyalásban ma vagy holnap Budapesten, a szabadban? wink
Ha nem tudtok itt írni, írjatok a harmaspajti@gmail.com címre részletekért!
Sziasztok. Most Dabason valaki?
Ma Kora dun szepvolgyin hölgy v pár?
Pécs és környékén valaki akár most??
Kocsidban kiverném!
Sziasztok! Ma délelőtt aktív pasi a Népligetben vagy a kifutó végénél? Várom privát üzit!
Szkiasztok Miskolcon egy autoserotikara valaki?
Autóban szopatnék..
Sok ember kíváncsivá vált a döntésetek illetően (melyik hely és hány óra
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2022. 09. 12. hétfő 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 12. hétfő 13:21

Sziasztok. Ma este lehet,hogy egy barátnőmmel gelnezunk a szépvölgyire,de lehet,hogy valamelyik moziba(valószínűleg hegedűs) megyünk. Még nem döntöttük el,hogy melyik
Albertirsa közelében pasi?
Debrecenbe férfias pasival masztiznék kényeztetném orálisan akár kölcsönösen is.
Valaki xi kerbe?
Ma este szopnék aktív srácot Bp-en belül. Hely vagy autó szükséges részedről.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
Szépvölgyin vagyok! Párok?
Szépvölgyi ma este? 20:30-21:00 körül?
Ma késő este vagy holnap kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 29 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban