Sziasztok.
Ma estefelé Reptéri kifutónál 60 körüli úriember ?.Privátban írj.
Ma estefelé Reptéri kifutónál 60 körüli úriember ?.Privátban írj.
//Keresünk// !! ma estére !! // akár a reptérnél is //
Lányokat párokat keresünk ma estére esetleg szombat estére haverommal.
hetero alapon
email cím:
nagyt5292@gmail.com
esetleg viber stb
Lányokat párokat keresünk ma estére esetleg szombat estére haverommal.
hetero alapon
email cím:
nagyt5292@gmail.com
esetleg viber stb
M3 vonalán Bp-ről Miskolc felé 18 óra után hasonló jófarkú aki szopatna vagy közös hoki, kölcsönös orál is érdekel.
Miskolctól Kassa felé veszem az irányt.
Miskolctól Kassa felé veszem az irányt.
Sziasztok !
Ma este 22 h után , Budapesten heteró kalandba részt vennék ! Dobozos autóm van , és 23cm es cerkám
Ma este 22 h után , Budapesten heteró kalandba részt vennék ! Dobozos autóm van , és 23cm es cerkám
Párt vagy nőt keresek gyors, érzelemmentes, anonim szexre. Akár csak mögéd állok és keményen megduglak az autó mellett, de ha ismeretlen farkat szopnál, akkor ezt is megteheted, utána pedig már lépek is. Nem vagyok független, a kapcsolatom jó, de én imádom az ilyen szexuális játékokat. Ha Te/Ti is, privátban elértek.

Sziasztok. Most valaki a szépvölgyin?
Hajdúszoboszló közelében valaki lenyelné amim van ? Pecázok kint éppen és hát ha hal nincsen akkor valami más legye. Írj nyugodtan küld el amid van akár!
Hölgyet keresek, vagy párt akivel autóban jól éreznénk magunkat.
Sziasztok, Nagykörös környékén esetleg hölgy?
Sziasztok! Ma késő estére keresünk : Olyan férfi kukkolót keresnénk akit izgat , hogy csak azt nézné végig ahogy a párom orálisan kielégít az autóban/ szabadban engem. A kukkoló nézi - játszik magával közben ! Légyszives adatlapot olvass kit is keresünk pontosan. Találtunk már megfelelő partnert de sajnos Ő ritkán tud elszabadulni így ezekre az alkalmakra keresünk egy másik férfit is
Dél körül Hatvan környékén bisex párral nagyfarkú pasival kalandoznék
M 1 vonal 13 óra után egy közös maszti?
Ma éjszaka valaki? Kor, alkat mindegy. Szopok. Baszható is vagyok. Ingyenes. Autós? Nagyvárad Tér mellett vagyok. Reggel 4-ig üzenhetsz és tali!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 15. csütörtök 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 15. csütörtök 22:42
Törölt felhasználó (4564862)

Ma éjszaka szopnék. inkább idősek jönnek be, vagy macisok. Baszhatsz is. Autódban is ok. Bp.
Pár vagy lány reptérnél?
Ma éjszaka szopnék. inkább idősek jönnek be, vagy macisok. Baszhatsz is. Autódban is ok. Bp.
Egy dögös, 18-55 közti lány egy kis szexre vagy szopásra mostanság? Akár a szabadban? Deák tér közelében vagyok, az 5. kerületben. Írhattok erre a címre is, ha épp nem tudtok itt írni nekem: harmaspajti@gmail.com
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Reptéren van kint élet?
Köszi.
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2022. 09. 14. szerda 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 14. szerda 23:09

Inkább estefelé, a fenti két utolsó parkolóba, de többször fogsz úgy járni hogy nincs ott senki mint hogy lesz ott pár vagy nő. Kb. 10x jártam már ott, ebből 3x volt "valami" (ebből is 1x a saját partneremmel) ami lássuk be nem túl jó arány. Csak ezért vidékről nem érdemes feljönni max. ha amúgy is arrafelé van dolgod és elkanyarodsz megnézni. Akkor már jobban jársz egy klubbal.
Albertirsa Dánszentmiklós?
Most valaki Kondorosi út végénél ?