Sziasztok! Van még valaki Budapesten?
Holnapi naptól, vasárnap délig miskolcon kényeztetnék 19/6 extrapotens farokkal.
Vecsés - Monor - Cegléd vonalon autóval rendelkező pasi szopna ilyenkor? Esetleg unatkozó hölgy?
Szopnék Nyiregyen délután,5-kor állomáson leszek,helyem nincs.
Szeged és környéke?
Sziasztok két 40 éves pasi szívesen csatlakozna Pest megyében párokhoz a hölgy örömére. Van tapasztalatunk gangbang terén 17 19 cm intimmel átlagos testalkat. Irj privit
Veszprémben, a Gulya dombi lehajtóval szemben ma 1/2 5-től, maztira, orálra, kukkolàsra srácoknak lehet csatlakozni. Sötétszürke autóval leszek
Budapest ma napközben autós kaland valaki? Autóval vagyok
Ma este ismet kilatogatun a repterhez. Párok közeledését szívesen fogadjuk.
Sziasztok!
Holnap a Balaton körül túrázunk
Szállásunk még nincs, de talán nálad majd lesz
Ha nem, akkor jövünk haza Budapestre, ott is számítunk kalandra
Férfias, akár pocakos, mackós pasikat keresünk elsősorban, a kor nem számít! Cuckold, hármas az elképzelés... Várjuk privátban a jelentkezésed, nem fogunk tudni mindenkinek válaszolni, ezt előre leszögeznénk. Puszi nektek
Holnap a Balaton körül túrázunk

Férfias, akár pocakos, mackós pasikat keresünk elsősorban, a kor nem számít! Cuckold, hármas az elképzelés... Várjuk privátban a jelentkezésed, nem fogunk tudni mindenkinek válaszolni, ezt előre leszögeznénk. Puszi nektek
Budapesten ma valaki?
Ma kora dun 13 óra körül van hölgy v pár aki kijönnek Szépvölgyi re? Kukkolnam a hölgyet illetve kenyeztetnem. Szép idő van.
Szopni imádot keresek Ózd kornyekenn
Sziasztok!
Csodás idő van kint a reptéren. Jön ki valaki mostanában?
Csodás idő van kint a reptéren. Jön ki valaki mostanában?
Most valaki pest határ út felé nem jár nagy farokkal???
Haraszti m0 környékén most??
Sziasztok!
Mikor tervezitek hogy kilátogattok? (Ez egy válasz excalibur üzenetére (2022. 10. 14. péntek 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 14. péntek 10:23
Mikor tervezitek hogy kilátogattok? (Ez egy válasz excalibur üzenetére (2022. 10. 14. péntek 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma este ismet kilatogatun a repterhez. Párok közeledését szívesen fogadjuk.
Valaki el tudná mondani h találok ki a kifutó végéhez ? A reptérnél vagyok, kukkolnék, kukkolható vagyok .
Sziasztok. A kifutó végénél lesz vki egy óra múlva?
Budapesten mostanában valaki? Vagy valakihez a reptérre menetben becsatlakoznék