be van kamerazva a kornyek...
(Ez egy válasz lightmy88 üzenetére (2022. 10. 17. hétfő 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 17. hétfő 15:33

Sziasztok! Ma a Margit szigeten leszünk pár barátommal az edzőpályánál, szívesen vennénk párok, nők közeledését...

Sziasztok. Holnap délelőtt szívesen kimennek a Szepvilgyire párral, hölggyel. Akár tudom is vinni őket. 30 éves helyes fiatal pasi vagyok. Írj nyugodtan privátban.
Sziasztok! Ma a Margit szigeten leszünk pár barátommal az edzőpályánál, szívesen vennénk párok, nők közeledését...

Reptér hölgy vagy pár,178 magas 80 kg igényes pasi vagyok.
Írj privátban, képet tudok küldeni, bármikor jó mostanában
Írj privátban, képet tudok küldeni, bármikor jó mostanában

Sziasztok. Ma estefelé Tatabánya előtt az 1-es úton valamelyik parkolóba kiverném autós pár előtt.
Sziasztok! Ma kora estére keresnénk 30-45 év közötti nem dohányzó párt, hetero alapon párcserés szexre. Hatvan - Gyöngyös között !
Rackeve Csepel közt kiverném valaki elött
Sziasztok!
Reptér!!!
Hölgy vagy pár társaságát keresem, 178 magas 80 kg igényes pasi vagyok 41 éves, mostanában jó nekem estig.
Írj privátban, képet tudok küldeni.
Reptér!!!
Hölgy vagy pár társaságát keresem, 178 magas 80 kg igényes pasi vagyok 41 éves, mostanában jó nekem estig.
Írj privátban, képet tudok küldeni.
Sziasztok.
A reptérnél van most valami élet?
Fél óra múlva kint tudnék lenni, ha érdemes!
A reptérnél van most valami élet?
Fél óra múlva kint tudnék lenni, ha érdemes!
Körmend környékén a szabadban valaki?
Ma délelőtt szopnék szopatnék
Ma este aki Bp-en szeretné tel spriccelni irjon, de skype feltétel mert ott pontosítunk.
Hello
Hölgyet mivel hetero vagyok ma bp szeged delutan vissza delelöt le fele tartok kamionba nagy àgyon sexelnèk hölgyel .korban 40eves ig .
Nem erdekel van parod talizunk es sex .
Ovszert ha kell hozz magaddal sajna nekem nincs.
Meretem 17cm .apolt vagyok a kamion pedig tiszta.
Hölgyet mivel hetero vagyok ma bp szeged delutan vissza delelöt le fele tartok kamionba nagy àgyon sexelnèk hölgyel .korban 40eves ig .
Nem erdekel van parod talizunk es sex .
Ovszert ha kell hozz magaddal sajna nekem nincs.
Meretem 17cm .apolt vagyok a kamion pedig tiszta.
Sziasztok. Hétfő délelőtt Pápa vagy közvetlen környékén szopatnék! Egyoldalúan de akár kölcsönösen is! Ha távolabbról írsz utazni tudj, helyem van!
Kazincbarcikán szopatnek
Még mindig

Sziasztok! Budapesten van még valaki?
Kanos, ápolt, ffias most valaki…?
Veszprém-Zirc környéke valaki ma este? Csak uni vagy aktív srác èrdekel
ha kíváncsi heteró vagy az előny

Egy 20 centis faszt leszopnék szívesen