Sziasztok!
Reptérnél ma du. 16-17 óra körül pár lesz kint?
Reptérnél ma du. 16-17 óra körül pár lesz kint?
Sziasztok! Reptérnél ma délután úgy 16-17 óra körül pár lesz kint?
van itt csajszi soroksári auchannál buszos kalandra?

M0 lehajtasz a vecsésin aztán besorolsz jobbra, elmész a körforgalomig és a 2. kijáraton bemész egy homokos, földes úton. Onnan már simaliba.
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2022. 10. 20. csütörtök 05:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 20. csütörtök 05:00

Leírná valaki hogy a reptéri kifutó végét hogyan lehet megközelíteni? Nem Pesti vagyok.
Sziasztok. Lányok, párok esetleg ma napközben Budapesten valakinek nincs kedve kalandozni? Szinte mindenre is nyitott vagyok
Leírná valaki hogy a reptéri kifutó végét hogyan lehet megközelíteni? Nem Pesti vagyok.
Most őszintén tényleg ebben az időpontban keresel csajt a városban? Ezt te sem gondolod komolyan...
(Ez egy válasz Bma14 üzenetére (2022. 10. 20. csütörtök 01:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Még vagyok

Bp most valaki?
Te sosem alszol éjjel?
(Ez egy válasz Bma14 üzenetére (2022. 10. 19. szerda 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Nincs. Mind a 2 millió ember kihalt onnan, bizony sajnos...
(Ez egy válasz Bma14 üzenetére (2022. 10. 19. szerda 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Budapesten valaki van még?

Reptér mostanság?

Sziasztok! Párral taliznánk Siófokon holnap délutá 17h fele egy autos talira. Van aki talizna is,őket keressük
Reptéri kifutó mögött? Kint vagyok..
Nagytétény? Van pár kép páromrol.
Dánszentmiklós felé pasi?
Reptér valaki??
Látom sikerült mind a három felhasználói fiókkal kiírni ugyanazt

Sziasztok!
Ma este Fonyód környékén autós talira nő vagy pár ?
Ma este Fonyód környékén autós talira nő vagy pár ?