Komárom Esztergom megye? Szopnék!
dánszentmiklós felé?
Sziasztok
28-27eves pár keres szintén párokat vagy lányokat
180/85kg kék szem barna haj fiú
175/52kg sportos. Lány
(Szombat vagy péntek estére
28-27eves pár keres szintén párokat vagy lányokat
180/85kg kék szem barna haj fiú
175/52kg sportos. Lány
(Szombat vagy péntek estére
Sziasztok. Pápa és környékén (max 50km) lenne uni vagy aktív sràc aki talizna? Esetleg kíváncsi heteró?
Sziasztok. Székesfehérvári passzív fiú vagyok. Szombaton a bregyónál lévő erdős részen kinek hajoljak be ?
harisnyában , parókában
vagy csak kukkolnád ?

Reptérnél valaki?
Sziasztok! Hölgyek, párok most/ma Kovalter vagy Püspökerdő ?
Igényes, izmos, kopasz, nagyobb méretű pasi vagyok!
Írj & Írjatok!
Igényes, izmos, kopasz, nagyobb méretű pasi vagyok!
Írj & Írjatok!

Reptérnél kukkolható pár esetleg?
Elhanyagolt férj keresi szexpartnerèt. Minden megoldás érdekel. Kor alkat nem számít.
Pécs és környékén valaki?
Ma este 8 tol nagykanizsa-nagybajom-kaposvar-dombovar-bonyhad-baja utvonalon kolcsonos szopas valakit erdekel?
Bp népligetnél szopatnék
Ma este egy autós szopás a kocsid hátsó ülésén? Komárom Esztergom megye. Ha nem mersz fotót küldeni, ne írj!
Ma délután Csepelen szopatnék, szopnék
Debrecen és környékén szívesen csatlakoznék párhoz,akár csak kukkolás erejéig is! Igény szerint a hölgy részére masszázst is fel tudok ajánlani,képzett masszőrként! 44 éves,sportos,intelligensnek tartott férfi vagyok! Diszkréció adott és elvárt! Kérlek,hogy privátban írjatok! Jó az idő,akár a Vekeri Tó környékén is vannak diszkrét helyek! Szép napot!
Sziasztok! Ma Szigetszentmiklósra megyek Szolnokról. Kocsiban szopatnek!
))

Sziasztok! Mai nap napközben lesz pár a reptérnél, akiket lehet kukkolni egy 40-es heteró pasinak?
Valaki aki kiverné nekem? Tele vagyok
Duna plazanal vagyok.

Sziasztok Péter vagyok àpolt diszkrét pasi most valaki autóval akki szopnà vagy szopatna