Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós pasi vagyok.
Mai nap esetleg valaki Siófok és környékén autóskaland?
Kecskeméten ma valaki?
Hétfőn autós kalandban benne lennék Budapesten délelőtt.
Valaki mai este,Tatabánya- Budaörs vonalon?
Komárom-Esztergom megyében,Tatabánya környékén kalandoznék autóban...
Lányok,Párok,Pasik!!! HA unatkoztok otthon és vágytok egy kis változatos játékra, akkor keress(etek) privátban.Elérhetőséget küldj(etek), ahol DISZKRÉTEN(!!!) kereshetlek Téged,Titeket!
Képet nem kunyizok.Tali személyesen!
Lányok,Párok,Pasik!!! HA unatkoztok otthon és vágytok egy kis változatos játékra, akkor keress(etek) privátban.Elérhetőséget küldj(etek), ahol DISZKRÉTEN(!!!) kereshetlek Téged,Titeket!
Képet nem kunyizok.Tali személyesen!
Én voltam kint jópár alkalommal, de nekem nem termett babér! Lehet én mentem rosszkor minden alkalommal, de spontán sosem találtam partnert.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 30. vasárnap 00:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 30. vasárnap 00:04
Törölt felhasználó (4680597)

A reptér semmit nem változott sötétben kóvályognak, azt sem látni ki kicsoda. Aki azt írja, hogy minden nagyon fasza az hazudik.
Talán jobb is nappal. Mi elkezdtük kivilágitott utastérrel. Szerinted ezek az itt a fórumon nagy szájú a valóságban nyuszi emberek 50m-re közelitettek csak meg! Na ez mire jó? De van egy nagyon kamu pár is. Nem tudom, hogy ki lehet ide írni a felhasználó nevüket? Csak azért, hogy mást ne tudjon átverni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 30. vasárnap 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 30. vasárnap 07:04
Törölt felhasználó (1334882)

Én ezért megyek inkább napközben…
Ráckeve környéken valaki hely van ipari parknál
Én ezért megyek inkább napközben…
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 30. vasárnap 00:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 30. vasárnap 00:04

A reptér semmit nem változott sötétben kóvályognak, azt sem látni ki kicsoda. Aki azt írja, hogy minden nagyon fasza az hazudik.
Jo Reggelt,
korareggeli autos kaland Fuzesabony es kornyeken? MindenJora jeLigere
korareggeli autos kaland Fuzesabony es kornyeken? MindenJora jeLigere
Sziasztok! Mai napon kalandoznék valakivel/valakikkel autóban, szabadban!
Szervusztok! Budapesten van még valaki?

Vasárnap reggeli indulással, Cegléd és Debrecen között fogadhatna valaki. Az adatlapom szerint
Igen még itt, de megint egy kamu pár miatt.
Sziasztok pár esetleg Debrecen-Budapest m3 utvonal?
Még egy kicsit repterezünk. A fehér Vectra innen van ? Vagy a gépkölcsönző?
Akkor könnyen lehet ma még összefutunk
(annak függvényben melyikbe mentek)
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 29. szombat 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 29. szombat 22:09

Határozottan oda tartunk!
Van aki még rá ér ma Kecskeméten?