Sziasztok, maszti párom képére, autóban?
Budapesti hölgyet vagy párt keresek főleg napközbeni kalandozásra. Magas, 40-es potens, kicsit talán perverz férfi vagyok. Kizárólag szexkapcsolatot keresek, de a kölcsönös szimpátia és a vonzódás persze fontos. Imádom a különleges dolgokat, a többest, nem igazán vagyok szégyellős. Ha Te is ilyen vagy, akkor talán egymást keressük!

Bp aktív pasi akki dugnà? Àpootsag diszkrécio fontos hely okk
Ma mennék a kifutóhoz 10-11 körül lesz kint hölgy vagy vagy pár akihez csatlakozni lehetne?
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós pasi vagyok.
Sziasztok! Fiatal fiút kedvelő nő esetleg pár Szombathely-Sopron környékén, szabadban?
Gyomaendrőd környékén valaki.
Budapest még valaki?
Ember... Semelyik pár nem a telefonját fogja nyomkdni és lesni, ha már kiment egy ilyen helyre, és még annál is kevésbé fognak full vakon odamenni egy vadidegenhez, aki még közeledni sem mer.
Vállald inkább fel a dolgot, közeledj óvatosan, állj melléjük, nézd, hogy figyelnek-e? Ha nem, adj apró jeleket, pl. húzd le az ablakot, kapcsolj belső fényt, próbálj óvatosan szemezni. Ha teljesen vakok-süketek, akkor engedd el! Ha meg létrejön a kommunikáció, akkor pacekba kérdezd meg, hogy szeretnének-e esetleg ismerkedni? Ha erre nemleges a válasz, akkor rövidre zártad, ha nem teljesen nemleges, akkor meg rajtad múlik a dolog. Ennyire egyszerű, különösen ilyen gyér forgalom mellett, amit az időjárás és a 2-es pálya karbantartása generál. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 08. kedd 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 08. kedd 22:57
Vállald inkább fel a dolgot, közeledj óvatosan, állj melléjük, nézd, hogy figyelnek-e? Ha nem, adj apró jeleket, pl. húzd le az ablakot, kapcsolj belső fényt, próbálj óvatosan szemezni. Ha teljesen vakok-süketek, akkor engedd el! Ha meg létrejön a kommunikáció, akkor pacekba kérdezd meg, hogy szeretnének-e esetleg ismerkedni? Ha erre nemleges a válasz, akkor rövidre zártad, ha nem teljesen nemleges, akkor meg rajtad múlik a dolog. Ennyire egyszerű, különösen ilyen gyér forgalom mellett, amit az időjárás és a 2-es pálya karbantartása generál. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 08. kedd 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4687765)

Ha a fiatal páros innen van akkor a bal oldalon a fánál várom őket
(reptér)

Ha a fiatal páros innen van akkor a bal oldalon a fánál várom őket
(reptér)

Helló. Facefuckra vagy esetleg lájtibb dolgokra keresek női partnert! Diszkréció ápoltság adott és elvárt. 21/f
Sziasztok! Budapesten valaki ma este?
Orál centrikus párral ismerkednék
?????
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 08. kedd 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 08. kedd 19:46
Törölt felhasználó (4687765)

Most reptér valaki?

Most reptér valaki?

Sziasztok!Holnap valószínű Normafán illetve környékén leszek.Ismerkedni vágyó hölgy?
Kiértem az árasztóhoz.
Van valaki innen?
Van valaki innen?
Irsa Dános?pasi erre?
M3 bevezet m0 felöli oldalon a schell kútnál parkolok ha valaki szopatna irjon
Sziasztok. Holnap délelőtt folyamán keresek partnert autós kalandra. Szeghalom - Püspökladány - Nádudvar - Tiszacsege útvonalon.