Ma délelőtt Baja -Bácsalmás felé leszek keresek csajt aki orálisan kielégítene,estleg lehet ffi.is elérhetőséget íej megdumáljuk.
Sziasztok! Első szopásomra keresek partnert aki kellően türelmes, és segítőkész. Szájba élvezés természetesen oké. Helyem nincs, autóban és szabadban is megfelel, Nyiregyen vagyok elérhető délután 5 után.
Sziasztok mindenkinek jó reggelt! Holnapi napra az az szerdára keresek Bi párt. Àpolt diszkrét pasi vagyok Budapesten hely megoldott.
Most reggel 6 óra körül szopnám a faszod, kocsidban. Bp. Nagyvárad térnél vagyok. Kövér, extra ducis, idős is ok.
Hölgyet keresnék holnap sötétedés után szombathely környékén.
Sziasztok! Budapesten ma valaki éjszaka kalandozna?
Köszi a ma showt a sötétített kisbuszos párnak. Ilyen események miatt érdemes még egyáltalán kinézni a reptérre!

A Volkswagen-es pár innen van?
Hölgy/pár 19.én 3.kerületben heteró fiúval találkozni?
Hölgy/pár 19.én 3.kerületben heteró fiúval találkozni?
Péntek este érdekelne valakti a kisasszony puncija a reptérnél? Tele lehetne lőni sorban, ha lenne egy autó amibe az első ülésre rakva sorba mehetnének a pasik és van benne fűtés. Estleg lehet kisbusz is de csak fűtött és nem vaslemezen. Személy autóban nem a hátsón, nyomorogni nem akarna.
Valaki a reptéri kiserdőnél?
Valaki most a Ferihegyi kifutónál?
Kecskeméten?
Igen, pláne a hétfők jók, a hétvége után mikor kiszabadulnak a kanok otthonról mennek dugni a faszukat mindenhova
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 14. hétfő 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 14. hétfő 18:39

Törölt felhasználó (4480752)

Komolyan van vagy több is?
Komolyan van vagy több is?
(Ez egy válasz Vivike_popsis üzenetére (2022. 11. 14. hétfő 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Népligetnél ki melyik parkolóra esküszik, ahol pasik keresgélnek?
Mindig van szabad fasz
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 14. hétfő 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 14. hétfő 18:26

Törölt felhasználó (4480752)

Sziasztok.kimennek ma este szopni.erdemes?
Sziasztok.kimennek ma este szopni.erdemes?
Holnap délben a reptérnél oral szex?