Holnap koradélután Budapest és Gyöngyös között vagy pedig Gyöngyös környékén keresek partnereket autos vagy szabadtéri masztira, kukkolasra. Ha van helyed az sem hátrány.
Írj privit
Írj privit
Ma éjjeli kalandra érett nő vagy pár?
Csesznek-Zirc környékéről?
40es pasi vagyok!
Csesznek-Zirc környékéről?
40es pasi vagyok!
Sziasztok! Van vki a reptérnél??
Nos?
(Ez egy válasz szaczi üzenetére (2022. 11. 23. szerda 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 23. szerda 11:22

Péntek reggel indulok Kecskemétről Debrecenbe. Útvonalon valaki? Vagy jöhetsz velem. Délután indulok vissza.
18 óra felé Kondorosi út végénél Dunapart?
Valaki reptérnél?
Sziasztok! Jönne fel pár a Szépvölgyi úthoz? Vastag, csupasz farkú férfi vagyok, aki most rettenetesen tele van.

Ki szopatna ma Tata, Tbánya környékén?
13:45 után Budapest gyömrői út és Monor közt szopna viszonzas nélkül??
Sziasztok! Az M7 vonalon ma délután valaki.......?
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék (inkább én szopnék viszonzás nélkül) akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós pasi vagyok.
Reptérnel valaki délelőtt?
Autós cumi valaki? Csütörtökön 17 körül kocsidban leszopnálak viszonzás nélkül. Lehel tér, Újpest környéke.
Most valaki 17ker Ecser környékén aki szopna viszonzás nélkül?
Repter vege most?
Sziasztok
Van most valaki kint a szépvölgyin?
Van most valaki kint a szépvölgyin?

Sziasztok! Valaki esetleg akinek lenne kedve kiverni nekem a kocsijában? Bírom ha spriccel és sok is jon
13.kerben vagyok.

Sziasztok !
Most pénteken (11.25) vagy vasárnap (11.27) arra gondoltam hogy teszek egy kis "túrát" a reptér körül és közben megmutatnám a helyeket (fotóst illetve azt ahol szoktak lenni innen). 5 megállót néztem ki.
Autóval leszek, 2-3 fő még elfér kényelmesen. Elsősorban olyanokat keresek akik nem annyira tudják mi-merre van a reptér környékén. A preferáltak sorrendje: nők, párok, heteró férfiak.
Ha valakit érdekel, írjon nyugodtan.
Üdv,
Zsolt
Most pénteken (11.25) vagy vasárnap (11.27) arra gondoltam hogy teszek egy kis "túrát" a reptér körül és közben megmutatnám a helyeket (fotóst illetve azt ahol szoktak lenni innen). 5 megállót néztem ki.
Autóval leszek, 2-3 fő még elfér kényelmesen. Elsősorban olyanokat keresek akik nem annyira tudják mi-merre van a reptér környékén. A preferáltak sorrendje: nők, párok, heteró férfiak.
Ha valakit érdekel, írjon nyugodtan.
Üdv,
Zsolt
Sziasztok, van valaki kint a reptéren?
Hajdúszoboszló környéken valaki szopna net tele vagyok , vagy valami kiverné?