Bp17! Ker. Location: 19,27072, 47,46277 ( Összekötő utca vége) vasúti síneken át kell jönni. Tele van nagyon ? Gyere .
Sziasztok! Kedden napközben keresünk programot. Szóba jöhet klub, mozi, reptér...egyéb ami izgalmas!
F/N pár vagyunk!
F/N pár vagyunk!
Sziasztok most valaki Dabason hölgy vagy pár?
Sziasztok.van kint valaki vagy tervezi hogy megy?
sziasztok Ismerkednék Kecskemét és környékén!! Molett imádó vagyok!!! írj,ismerj meg! Heteró Vagyok!!! Idősebb molett hölgyeket is imádom!!!
Reptér környékén pár, esetleg hölgy?
Ma delutan vekeritonal szopizna valaki?
Sziasztok!
Vecsés, Dél Pest környékén unatkozó hölgy, pár esetleg?
Vecsés, Dél Pest környékén unatkozó hölgy, pár esetleg?
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos pasi vagyok! Hely, kocsi van! Írjatok
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos pasi vagyok! Hely, kocsi van! Írjatok
Szigetszentmiklós és környékén délelőtt kalandoznèk
Ma délelőtt valaki(k) Szekszárd?
holnap délelőtt Miskolcon szopnék viszonzás nélkül is
Délpest? Dunaújváros- Bp ? Jó kis autós kaland?
XXII.ker.pasit keresek akit,nyalhatok,szophatok és beleélvez a számba.
Debrecenben autós kaland ?
Miskolc, Nyékládháza környékén keresek autos kalandot hétköznap délelőtt. Nőt,párt, férfit.
Sziasztok!
Holnap(Hétfő) délelőtti randihoz keresek hölgyet, párt. Elsősorban Pest megye, Budapest.
Holnap(Hétfő) délelőtti randihoz keresek hölgyet, párt. Elsősorban Pest megye, Budapest.
Szerda estére keresünk Budapesten 2 srácot aki egymás után gyorsan lerendezné Enikőt a jobb elsőn.
Autó szükséges hozzá
és tele lehet spriccelni. Nagy méret előny.
Autó szükséges hozzá

Bp XVII és agglomerációban hasonló jófarkú? Közös hoki, kölcsönös orál érdekelne, de viszonzás nélkül szopnék is...
Kényelmes, nagy autóval vagyok.
Kényelmes, nagy autóval vagyok.
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék (inkább én szopnék viszonzás nélkül) akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós pasi vagyok.