Merre vannak?
(Ez egy válasz ffivagyok üzenetére (2022. 12. 20. kedd 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 20. kedd 13:30

Van kint két páros a furgonba nagyon megy a baszás! Köszi a csajnak aki leszopott!
Van kint két páros a furgonba nagyon megy a baszás! Köszi a csajnak aki leszopott!
(Ez egy válasz páratlanpárospest üzenetére (2022. 12. 20. kedd 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok Gödöllő-Győr vonalon szívesen elviszek valakit . Vagy megállok valahol huncutkodni kis kitérő Belefér. Ápolt pasi vagyok .Esetleg reptéri?
Reptéren asszonyok lányok párok ?Esetleg ?
Budapesten autós kaland?
Sziasztok Tolna megyei csajszi kalandozni esetleg?

Reptérnél esetleg pár vagy hölgy.mostanában?
Gödöllőn vagy környékén asszonyok lányok párok ?Sportos jól tejelő kan keres !privi !
Budapest pest m3gyeben autoban dugnèk holgyet .barhol vagy oda megyek .
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos pasi vagyok! Autós kaland is érdekelne!
Írjatok
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos pasi vagyok! Autós kaland is érdekelne!
Írjatok
Olyan budapesti lányt, nőt vagy párt keresek, ahol a hölgy kifejezetten szereti, ha egy idegen férfi keményen és gyorsan megdugja, megszopatja, majd távozik. Lehet ez autó hátsó ülésén, parkolóban, de akár nálatok is, de ha van jó ötletetek, arra is nyitott vagyok.
Fontos, hogy nem kurvát keresek, hanem olyan nőt vagy párt, akit kifejezetten ez izgat. Az adatlapomon láthattok is.

Győr-Pápa-Veszprém környékén valaki talizni? Akár napközben is
helyem van, utazni sem gond
Leginkább uni vagy aktív srácot keresek, esetleg kíváncsi heterót

Leginkább uni vagy aktív srácot keresek, esetleg kíváncsi heterót

Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós pasi vagyok.
Sziasztok!
Pár, esetleg hölgy aki szívesen ismerkedne? Elsősorban Budapest és környéke.
Pár, esetleg hölgy aki szívesen ismerkedne? Elsősorban Budapest és környéke.
Közös maszti most autóban? Délpest és környéke? Normális bi pasi?
Reptéri kifutó van valaki?
Sziasztok.
54 182 72 (19/5) pasi vagyok.
Holnap délelött Aszód -Tura környéke? Fiatalabb pasit, srácot keresnék.
Szívesen cumiztatnék. Ki lenne benne egy kis orális kalandban?
Esetleg aki nem zárkózik el óvszerben történő oráltól?
Autós találkozó egy félreeső helyen?
54 182 72 (19/5) pasi vagyok.
Holnap délelött Aszód -Tura környéke? Fiatalabb pasit, srácot keresnék.
Szívesen cumiztatnék. Ki lenne benne egy kis orális kalandban?
Esetleg aki nem zárkózik el óvszerben történő oráltól?
Autós találkozó egy félreeső helyen?
Most valaki egy jó közös faszverésre kocsiban kispest környékén?? kivernék egy méretes farkat
Este 10utan Miskolc déli részén autoban kényeztetnék
Albertirsa Dánszentmiklós?autós fiuk erre?