Bi kalandra keresem ápolt, normális partnerem. Mostanában.
Zalában pár, hölgy autós kalandra lenne esetleg?
Sziasztok. Szépvölgyin vagyok, van valaki
Pécs és környékén valaki?
Rendben
(Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (2022. 12. 30. péntek 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 30. péntek 09:28

Egyikünk se hazudik!! Láttuk mikor készült a fotó a vaku miatt, a kocsiban mi is fotóztunk szintén vakuval, de lehet hogy a pár mással volt elfoglalva és nem vette észre. Attól, hogy mind a ketten ott voltunk nem azt jelenti, hogy kíváncsiak voltunk egymásra. Ha konkrétan szerettük volna hogy nézzenek minket akkor vagy oda megyünk vagy írunk, hogy beszélgessünk személyesen. De ha esetleg oda jöttek volna se mentünk volna el vagy küldjük el őket…mást se! Mi most tegnap este inkább csak egymásra koncentráltunk….de ez nem zárja ki azt hogy máskor vevők lennénk másra/másokra is

Reptérnél most valaki?
Lesz kint repter végén valaki?
Ki lehet ma lefejni Budapesten?
Sziasztok! Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké!
Autós kaland is oké!
Megy ma valaki este nyolc körül Szépvölgyire?
Ha ott lesztek és hetero alapon is kerestek férfiakat akkor igen
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 30. péntek 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 30. péntek 17:33

Törölt felhasználó (4689889)

Megy ma valaki este nyolc körül Szépvölgyire?
Sziasztok
Ma 19’óra fele lenne kedve valakinek kukkolnia Székesfehérváron miközben a kocsim mellett kiverem?
Privátba jelezz és leírom hol leszek kukkolhato!!
Ma 19’óra fele lenne kedve valakinek kukkolnia Székesfehérváron miközben a kocsim mellett kiverem?
Privátba jelezz és leírom hol leszek kukkolhato!!
Komárom, Tata környékén szopatna valaki?
Most voltam/vagyok a szepvolgyin, sehol senki..
Tervezi pár,vagy hölgy meglátogatni a Szépvölgyi parkolót?
Kanos, ápolt, ffias Szepvolgyi parkolóban most valaki …?
Vannak fent? Érdemes felmenni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 30. péntek 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 30. péntek 21:41
Törölt felhasználó (4674606)

Kanos, ápolt, ffias Szepvolgyi parkolóban most valaki …?
Sziasztok !
Dogging az év utolsó napján , Bük,Sopron,Győr környékén ?
Hetero alapon férfiként hölgyet , párt keresek , kölcsönös orálra , szexre , vagy csak kukkolásra....
Dogging az év utolsó napján , Bük,Sopron,Győr környékén ?
Hetero alapon férfiként hölgyet , párt keresek , kölcsönös orálra , szexre , vagy csak kukkolásra....
Valaki most a reptérnel?
Még ilyenkor reptér valaki?