Fotó mi akar lenni mert alig látni! Pedig nem ittam semmit. Jól írod amit írsz!
(Ez egy válasz Dini00410 üzenetére (2022. 12. 31. szombat 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 31. szombat 09:04

Semmilyen fotó nem látszik csak egy teljesen kék kép. De egyébként ha valaki látta is akkor miért nem ment oda. Utólag teljesen felesleges vitázni ki volt ott és ki nem. Inkább sajnálja az aki ott volt és nem mert oda menni ehez a gyönyörű hölgyhöz.
Sziasztok!
Most valakinek van kedve egy kis mókához?
Szépvölgyi merre van pontosan még nem voltam arra.
Most valakinek van kedve egy kis mókához?
Szépvölgyi merre van pontosan még nem voltam arra.
Képet nem lehet meg nyitni
(Ez egy válasz csabasz üzenetére (2022. 12. 29. csütörtök 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Semmilyen fotó nem látszik csak egy teljesen kék kép. De egyébként ha valaki látta is akkor miért nem ment oda. Utólag teljesen felesleges vitázni ki volt ott és ki nem. Inkább sajnálja az aki ott volt és nem mert oda menni ehez a gyönyörű hölgyhöz.
(Ez egy válasz boy010101 üzenetére (2022. 12. 30. péntek 00:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 30. péntek 00:14

Már bocsánat mi az ,hogy savanyú a szőlő???
Miért lenne?
Azért írtam levelet amúgy nem 10 de látom ezt is kamuzod...
Mert az elsőre azt írtad hogy nem tudod mikor mentek ki a reptérre majd 10 perc múlva látom írod a fórumban,hogy nincs kint senki....
Hát hova menjenek ki ha azt sem írod mikor mentek....???
Én írtam igen hogy szívesen kimegyek ha mentek és írj ha tudod mikor..
Az meg hogy két pár egymás mellett áll és nem látják egymást hanem itt a fórumon beszélik meg az meg felettébb érdekes.....
Nyuszi volt mindenki kiszállni???
Én ezt nem értem ha már kimentek és ki írod és írja egy másik pár is hogy ott van csak köszöntők egymásnak és nem a fórumban írogatok ja egyébként én ez voltam az voltam....
Ennyit erről valaki nem mond igazat és csak kamuzik.
De ha nektek ez így jó .. ezért tart itt ez az oldal....
Miért lenne?
Azért írtam levelet amúgy nem 10 de látom ezt is kamuzod...
Mert az elsőre azt írtad hogy nem tudod mikor mentek ki a reptérre majd 10 perc múlva látom írod a fórumban,hogy nincs kint senki....
Hát hova menjenek ki ha azt sem írod mikor mentek....???
Én írtam igen hogy szívesen kimegyek ha mentek és írj ha tudod mikor..
Az meg hogy két pár egymás mellett áll és nem látják egymást hanem itt a fórumon beszélik meg az meg felettébb érdekes.....
Nyuszi volt mindenki kiszállni???
Én ezt nem értem ha már kimentek és ki írod és írja egy másik pár is hogy ott van csak köszöntők egymásnak és nem a fórumban írogatok ja egyébként én ez voltam az voltam....
Ennyit erről valaki nem mond igazat és csak kamuzik.
De ha nektek ez így jó .. ezért tart itt ez az oldal....
Mostanában Reptéren valaki?
Valaki a Szépvölgyin asszonyok lányok párok ?
Repter kifutó vége? Megy ám kint a szex ! Ki jön még ki?
Sziasztok. Most Pesten lenne lány,vagy pár hölgytagja,akit nyelvvel kényeztethetnék kocsiban?Akár viszonzás nélkül is..
Valaki most Tata környékén? Hármas négyes?
Még ilyenkor reptér valaki?
Valaki most a reptérnel?
Sziasztok !
Dogging az év utolsó napján , Bük,Sopron,Győr környékén ?
Hetero alapon férfiként hölgyet , párt keresek , kölcsönös orálra , szexre , vagy csak kukkolásra....
Dogging az év utolsó napján , Bük,Sopron,Győr környékén ?
Hetero alapon férfiként hölgyet , párt keresek , kölcsönös orálra , szexre , vagy csak kukkolásra....
Vannak fent? Érdemes felmenni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 30. péntek 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 30. péntek 21:41
Törölt felhasználó (4674606)

Kanos, ápolt, ffias Szepvolgyi parkolóban most valaki …?
Kanos, ápolt, ffias Szepvolgyi parkolóban most valaki …?
Tervezi pár,vagy hölgy meglátogatni a Szépvölgyi parkolót?
Most voltam/vagyok a szepvolgyin, sehol senki..
Komárom, Tata környékén szopatna valaki?
Sziasztok
Ma 19’óra fele lenne kedve valakinek kukkolnia Székesfehérváron miközben a kocsim mellett kiverem?
Privátba jelezz és leírom hol leszek kukkolhato!!
Ma 19’óra fele lenne kedve valakinek kukkolnia Székesfehérváron miközben a kocsim mellett kiverem?
Privátba jelezz és leírom hol leszek kukkolhato!!
Ha ott lesztek és hetero alapon is kerestek férfiakat akkor igen
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 30. péntek 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 30. péntek 17:33

Törölt felhasználó (4689889)

Megy ma valaki este nyolc körül Szépvölgyire?
Megy ma valaki este nyolc körül Szépvölgyire?