Autós, Szabadban szexhez partnereket
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Holdvilágnál tali egy erdő szélén...

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

... 1752 1753 1754 1755 1756 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#8667   2023. 01. 06. péntek 20:03
élvezhetlek élvezhetlek
Nem, pont hogy nem. A melegek a pár férfi tagját zaklatják. Nem odamennek és kérdeznek, hanem pont csak ott állnak túl közel és egy szó nélkül répáznak. Egy "bunkó" hetero bepróbálkozna, hogy lehet-e csatlakozni.
(Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2023. 01. 06. péntek 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 06. péntek 19:34
A melegek a hetero párokat üldözik?! smile
Ez pont így szokott lenni smile Onnan lehet tudni, hogy valaki meleg, hogy hetero párokkal szeretne lenni, különösen a női taggal; érdekes okfejtés smile
#8666   2023. 01. 06. péntek 19:44
forbiddensex forbiddensex
Kb. 9 körül a Szépvölgyire tervezünk menni. Lesz ott másik pár esetleg?
#8665   2023. 01. 06. péntek 19:34
Alazhatopasi Alazhatopasi
A melegek a hetero párokat üldözik?! smile
Ez pont így szokott lenni smile Onnan lehet tudni, hogy valaki meleg, hogy hetero párokkal szeretne lenni, különösen a női taggal; érdekes okfejtés smile
(Ez egy válasz élvezhetlek üzenetére (2023. 01. 06. péntek 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 06. péntek 18:54
Na, szépen leírtad, hogy mit csinálnak kint a reptérnél a melegek. smile
Miért mennének ki a párok, amikor a melegek "üldözik" őket?
Bármelyik topicot végigolvasod, jóformán csak meleg hirdetések olvashatóak.
Ez egy meleg szexpartner kereső lett.
Pedig pár éve nagyon jó nőkkel, párokkal lehetett itt ismerkedni....
#8664   2023. 01. 06. péntek 19:33
Lacka2315 Lacka2315
51es út harasztinál most autós sexre valaki?
#8663   2023. 01. 06. péntek 19:11
X Törölt felhasználó (4394842)
emiatt nem megyünk ki mi sem. inkább keresünk nyugodtabb helyet, ahova más nem jár.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 06. péntek 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4491172)
2023. 01. 06. péntek 19:06
Reptéri tapasztalat olvasd, hogy ki-kik miatt nincsenek párok!
#8662   2023. 01. 06. péntek 19:06
X Törölt felhasználó (4491172)
Reptéri tapasztalat olvasd, hogy ki-kik miatt nincsenek párok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 05. csütörtök 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4491172)
2023. 01. 05. csütörtök 08:58
Kifutói tapasztalatom! Ha a környékén járok arra van utam, körbe nézek, hogy mi lehetőség van! Idáig csak olvastam, hogy milyen bunkó emberek is járnak ki, de most én is tapasztaltam! Félre állok hogy elférjen a huszonéves audi, de egy biccenéssel sem jelzi köszönés képen, mert annyira nyomulva követ egy párost! Mikor körbe néztem mentem volna haza, látom van az erdő sávnál egy félre álló autó, és vele szemben beálló kb 10 méterre, az össze bújó párt mindenféle jelzés nélkül, a kukkoló bunkó 45-50 éves audis, akit az apja nem tanította meg az illedelemre! Ahogy haladtam láttam a tükörből, hogy a pár is megunta a bunkósságát, és mentek más helyet keresni!
#8661   2023. 01. 06. péntek 18:58
kiszgyenesz kiszgyenesz
Miskolcon ma este hajnal 2kor , autóban valaki? Orálisan, nőt férfit kényeztetnék.
#8660   2023. 01. 06. péntek 18:55
Lacka2315 Lacka2315
Írtam üzenetet
(Ez egy válasz forbiddensex üzenetére (2023. 01. 06. péntek 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 06. péntek 18:52
Ma este pár a reptéren vagy a Szepvölgyin? Elautóznánk arra a parommal. Vagy mond valaki mas3 programot a klubbon kívül?
#8659   2023. 01. 06. péntek 18:54
élvezhetlek élvezhetlek
Na, szépen leírtad, hogy mit csinálnak kint a reptérnél a melegek. smile
Miért mennének ki a párok, amikor a melegek "üldözik" őket?
Bármelyik topicot végigolvasod, jóformán csak meleg hirdetések olvashatóak.
Ez egy meleg szexpartner kereső lett.
Pedig pár éve nagyon jó nőkkel, párokkal lehetett itt ismerkedni....
(Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2023. 01. 06. péntek 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 06. péntek 17:22
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!

Pont ugyanannyi hetero másolja be naponta 15x a faszságait egy adott témában, ez nem nemi beállítottság kérdése.
A párok azért tűntek el a reptérről, mert sok meleg írogat ide?! Hát kétlem.
Azért tűntek el, mert:
1. Alapvetően egy fos hely. Egyszer, talán kétszer poénból ki lehet próbálni, de mi a szarnak járna oda egy pár amúgy? Amit ott akarna, sok más helyen megkapja, sokkal kevesebb szarakodással.
2. Kint van a picsában, a város szélén, le kell mosni az autót és futóművet kell állíttatni egy kimenetel után.
3. Fel-alá kergetik egymást az emberek, 99%-ban a büdös semmiért.
4. A párok 99%-a kamus, beszari, vagy alapvetően nem egy mező közepén akar "ismerkedni", vak sötétben.
Vagy csak kettesben akarnak lenni, de akkor is 6 autó követi őket, ha 14x-re állnak át másik helyre.
De ha full komolyak és valóban akarnának nézőt és/vagy extra pasit/pasikat, akkor mivel találkoznak?
5. Beszari idiótákkal, akik 5 méterre a pártól ide írogatnak, hogy "Audi innen?", úgy, hogy bent felkapcsolt világítással, pucéran bent ül egy pár. Mert nyilván azért mentek ki, hogy korom sötétben fórumot nézegessenek.
6. Vagy a másik véglet, agyatlan kreténekkel, akik 2 méterre megállnak, és rád kapcsolják a reflektort, vagy a faszukat verve, kérdés nélkül feltépik az ajtót. És még ezen a ponton sem köszönnek.

Lehet én vagyok a hülye, de szerintem ezért nincsen pár, és nem azért mert a melegek sokat írnak ide és egymást akarják leszopni.
#8658   2023. 01. 06. péntek 18:52
forbiddensex forbiddensex
Ma este pár a reptéren vagy a Szepvölgyin? Elautóznánk arra a parommal. Vagy mond valaki mas3 programot a klubbon kívül?
#8657   2023. 01. 06. péntek 18:19
EnJoyMiskolc EnJoyMiskolc
A helyzet, hogy mindkettőtök álláspontjában van igazság!
(Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2023. 01. 06. péntek 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 06. péntek 17:22

Pont ugyanannyi hetero másolja be naponta 15x a faszságait egy adott témában, ez nem nemi beállítottság kérdése.
Azért tűntek el, mert:
1. Alapvetően egy fos hely. Egyszer, talán kétszer poénból ki lehet próbálni, de mi a szarnak járna oda egy pár amúgy? Amit ott akarna, sok más helyen megkapja, sokkal kevesebb szarakodással.
2. Kint van a picsában, a város szélén, le kell mosni az autót és futóművet kell állíttatni egy kimenetel után.
4. A párok 99%-a kamus, beszari, vagy alapvetően nem egy mező közepén akar "ismerkedni", vak sötétben.
Vagy csak kettesben akarnak lenni, de akkor is 6 autó követi őket, ha 14x-re állnak át másik helyre.
De ha full komolyak és valóban akarnának nézőt és/vagy extra pasit/pasikat, akkor mivel találkoznak?
5. Beszari idiótákkal, akik 5 méterre a pártól ide írogatnak, hogy "Audi innen?", úgy, hogy bent felkapcsolt világítással, pucéran bent ül egy pár. Mert nyilván azért mentek ki, hogy korom sötétben fórumot nézegessenek.
6. Vagy a másik véglet, agyatlan kreténekkel, akik 2 méterre megállnak, és rád kapcsolják a reflektort, vagy a faszukat verve, kérdés nélkül feltépik az ajtót. És még ezen a ponton sem köszönnek.

Lehet én vagyok a hülye, de szerintem ezért nincsen pár, és nem azért mert a melegek sokat írnak ide és egymást akarják leszopni.
#8656   2023. 01. 06. péntek 18:12
EnJoyMiskolc EnJoyMiskolc
Nyilván, te már csak tudod! ejnye1
#8655   2023. 01. 06. péntek 17:59
Tom71 Tom71
Eszergomban keresek ma párt, akiket izgat , ha diszkréten kukkolják őket, akár autóban, szaunában
#8654   2023. 01. 06. péntek 17:59
X Törölt felhasználó (12253)
Ma valaki tali Szentendre környékén?
Reggelig raerek..
#8653   2023. 01. 06. péntek 17:22
Alazhatopasi Alazhatopasi

Azért tűntek el, mert:

(Ez egy válasz élvezhetlek üzenetére (2023. 01. 06. péntek 01:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 06. péntek 01:10
Engedd már el ezt a gendersemleges szöveget! A meleg ismerőseim is rosszul vannak azoktől a melegektől, akik ide írogatnak a saját topicjuk helyett. Ők is látják hogy kárt okoznak ezzel a meleg társadalomnak. A saját közegükben kellene keresgélni, nem a heterók között. De még ez sem lenne probléma, ha nem ìrnák minden topicba ugyanazt a szánalmas szöveget naponta többször is. A reptérnél is csak azt lehet olvadni, hogy melyik pasi kit szophatna le. Ez normális? Lehet hogy a párok is azért tűntek el onnan mert nem erre kíváncsiak?
#8652   2023. 01. 06. péntek 17:10
X Törölt felhasználó (1193332)
Sziasztok! Ma estére keresek párt esetleg pasit egy kis kalandozásra!
#8651   2023. 01. 06. péntek 17:07
westboy westboy
Kondorosi út végénél Dunapart mostanában?
#8650   2023. 01. 06. péntek 16:26
X Törölt felhasználó (4656954)
Hétvégére keresek nőt és párt, huncutkodjuk át a hétvégét. Rólam: tapasztaltabb a koránál, ápolt illatos, sportos alkatú pasi nagy intim mérettel.
#8649   2023. 01. 06. péntek 15:45
Lucifer 69 Lucifer 69
XV.keruletben autós kalandot tartunk,2 férfi,1 hölgy részvételével.
Szívesen fogadnánk párok,hölgyek megkeresését.kik csatlakoznának játékunkhoz! smile
#8648   2023. 01. 06. péntek 14:49
Kalandhős Kalandhős
Nem független, korai harmincas budapesti HETERO srácként keresek csinos és igényes hetero vagy bi nőket(esetleg párokat nővel) titkos szex vagy hetero párok szexközbeni kukkolása céljából, Budapestről vagy Pest megyéből. Írjatok nyugodtan! wink

Nem pár esetén előny lehet, ha a nő is hasonló cipőben jár, de egyáltalán nem feltétel.

... 1752 1753 1754 1755 1756 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: nyulipaar nyulipaar
Nyitás ideje: 2011. 06. 25. szombat
Üzenetek: 43727db
Utolsó üzenet: ma 20:12

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!