egyszer voltunk akkor se volt senki
(Ez egy válasz szexpartnert üzenetére (2023. 01. 07. szombat 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 07. szombat 16:37
Én is felnézek ma a Szépvölgyire. Jó lenne, ha valóban lennének párok fent!
szopnék egy jót ma este dél pesten
Szepvolgyi parkolóban Kanos, ápolt, ffias srác ma este vki…?
Ma este 8 körül Szépvölgyi?
Most is reptérnél valaki?
Én ma szerencsét próbálok! Jó lenne ha valami kellemes össze jönne! A remény hal meg utoljára!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 07. szombat 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 07. szombat 16:40
Törölt felhasználó (4650775)
egyszer voltunk akkor se volt senki
sok sikert aki keres talál
(Ez egy válasz szexpartnert üzenetére (2023. 01. 07. szombat 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 07. szombat 18:21
Én ma szerencsét próbálok! Jó lenne ha valami kellemes össze jönne! A remény hal meg utoljára!
Köszönöm. Kiderül egy két órán belül. Egyenlőre senki nincs itt fent, csak én egyedül.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 07. szombat 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 07. szombat 18:23
sok sikert aki keres talál
mi mikor voltunk csak hárman voltunk én párom és még egy pasi
(Ez egy válasz szexpartnert üzenetére (2023. 01. 07. szombat 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 07. szombat 19:15
Köszönöm. Kiderül egy két órán belül. Egyenlőre senki nincs itt fent, csak én egyedül.
Abból már kerekedett kis buli!
Kiegyeznék én is egy ilyen felállással! (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 07. szombat 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 07. szombat 19:18
Kiegyeznék én is egy ilyen felállással! (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 07. szombat 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
mi mikor voltunk csak hárman voltunk én párom és még egy pasi
az EGÉSZ társkeresőt ketté kéne választani homo/bi, és hetero részlegre, és folyamatosan monitorozni. oké erőforrásigényes.. vagy akkor el kell engedni a picsába és elfogadni hogy ez egy buzitárskereső, és elhúzni innen gyorsan.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 07. szombat 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 07. szombat 10:22
Törölt felhasználó (4663184)
VIP
Teljes egyetértés
Innen szeretnék üzenni a kedves adminnak,ha ketté választaná esetleg az “autós,szabadban…” topikot, (hetero) és külön (meleg,bi) topikra,azért nagyjából mind a két “tábor” hàlás lenne
Tisztelettel
Innen szeretnék üzenni a kedves adminnak,ha ketté választaná esetleg az “autós,szabadban…” topikot, (hetero) és külön (meleg,bi) topikra,azért nagyjából mind a két “tábor” hàlás lenne
Tisztelettel
Sziasztok most valaki szex helyem nincs de autóban dughatnád a popom Duna pláza környèke
Hy Sziasztok
Szép estét
(Ez egy válasz kormorán79 üzenetére (2023. 01. 07. szombat 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma lehet autózni kellene még
))
))
Sziasztok most valaki dugnà a popom?àpolt diszkrét nős pasi vagyok.Bp
Köszönöm az élményt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 07. szombat 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 07. szombat 14:03
Törölt felhasználó (4689889)
Ma este nyolc körül Szépvölgyin kaland?
Szépvölgyire érdemes kimenni ilyenkor?
Sziasztok most valaki dugnà a popom Duna pláza környèke!!!!????
PONTOSAN így van, és pont ezért lófasz köze van ennek ahhoz, ki meleg és ki nem!
Tapló, paraszt, szexéhes emberek vannak sokan, akik pont a stílusuk, viselkedésük miatt kb. lófasznak nem kellenek. [Pl. a Glory-ban jó sok van belőlük...]
Nagyon sok ember itt tolja a full hetero dumát, "full hetero adatlap", "csak hetero alapon ismerkedek", stb., aztán a helyszínen, amikor bármilyen oknál fogva nem jön össze semmi, leginkább az agyatlan viselkedésük miatt, utána végső kétségbeesésükben már a kecskét is megbasznák, csak legyen lyuk rajta valahol és ne harapjon.
Szóval ugyanazok a parasztok kergetik és zaklatják az embereket a reptérnél is, akik aztán hasonlóan viselkednek egy swingerben is! Mert hagyjuk, hogy oda csak úriemberek járnak, és ott mindenki első szóra érti a "nem"-et! Ja, persze...van ott is bőven, aki utána 6x bepróbálkozik különböző módon, követ, jön utánad, jópofizik, "véletlenül" mindig ott van dolga, oda ül le, oda fekszik le, egyszerűen zaklat. Ő az autós kergető megfelelője, és ő ugye kurvára nem meleg, a klubban is, a reptéren is a nőre nyomul(na)...és aztán amikor a klubban nem lesz sikeres, akkor kimegy a reptérre, és kezdődik előröl. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 07. szombat 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 07. szombat 13:14
Tapló, paraszt, szexéhes emberek vannak sokan, akik pont a stílusuk, viselkedésük miatt kb. lófasznak nem kellenek. [Pl. a Glory-ban jó sok van belőlük...]
Nagyon sok ember itt tolja a full hetero dumát, "full hetero adatlap", "csak hetero alapon ismerkedek", stb., aztán a helyszínen, amikor bármilyen oknál fogva nem jön össze semmi, leginkább az agyatlan viselkedésük miatt, utána végső kétségbeesésükben már a kecskét is megbasznák, csak legyen lyuk rajta valahol és ne harapjon.
Szóval ugyanazok a parasztok kergetik és zaklatják az embereket a reptérnél is, akik aztán hasonlóan viselkednek egy swingerben is! Mert hagyjuk, hogy oda csak úriemberek járnak, és ott mindenki első szóra érti a "nem"-et! Ja, persze...van ott is bőven, aki utána 6x bepróbálkozik különböző módon, követ, jön utánad, jópofizik, "véletlenül" mindig ott van dolga, oda ül le, oda fekszik le, egyszerűen zaklat. Ő az autós kergető megfelelője, és ő ugye kurvára nem meleg, a klubban is, a reptéren is a nőre nyomul(na)...és aztán amikor a klubban nem lesz sikeres, akkor kimegy a reptérre, és kezdődik előröl. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 07. szombat 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4687225)
Az a baj, hogy ezek, akik itt tolják a meleg dumát, meg a reptéren a homó akciót nem igazi melegek, hanem “kényszerbuzik”. Nagy többségük, ha lehet, heteróba tolja, de nincs-ló-jó-a-szamár-is alapon lecumiztatnak egy hapsit is, ha nagyon tele a zacsi. Csak azokat a párokat sajnálom, akik aztán véletlen bevesznek egy ilyen fazont harmadiknak, mikor nekik meg a heterót adja elő kinn/fenn. És ezeket a fazonokat innen sem lehet kiszűrni.

nyulipaar

Lorant1979
Vladislava