Szopatna ma valaki Budapesten?
Kifutónál nagyfarkú aktiv pasi???
Sziasztok. Szépvölgyire jön valaki most?
Belevaló férfias pasival baszatnék ma. Belváros
Valaki kifutónál nagyfarkú közös masztira??? Kiverném valakinek
Gödöllőn vagy környékén asszony lány pár ?privi
Árasztó útnál ma valaki?
Ma este Szépvölgyin esetleg lesz pár,ahova beszállhatok,vagy kukkolhatok? 21-22 óra között?
sziasztok
biszex fiu-lany part keresunk,olyan part ahol mindketten szeretnek szopni es dughatoak.mi is ilyenek vagyunk smile
hely auto van,irjatok,ismerkedjunk
csok Andi es Andras
biszex fiu-lany part keresunk,olyan part ahol mindketten szeretnek szopni es dughatoak.mi is ilyenek vagyunk smile
hely auto van,irjatok,ismerkedjunk
csok Andi es Andras
Köszönöm a kellemes élményt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 07. szombat 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 07. szombat 14:03
Törölt felhasználó (4689889)

Ma este nyolc körül Szépvölgyin kaland?
Nekem nem hitték el, hogy van nem Janus pár, akik komolyan gondolják! Köszönöm én is a párnak. Boldog születésnapot a hölgynek!
(Ez egy válasz kukori69 üzenetére (2023. 01. 08. vasárnap 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 08. vasárnap 08:15

Én tegnap voltam a szépvőlgyin először ! Meghívásra mentem egy párhoz . El sem akartam hinni hogy igaz lehet . Hát kaptam egy fenomenális cumit és meg is dughattam a csodát hölgyet ! Tuti ő is élvezte ,miközben a pasija végig nézte !
Köszönöm nekik ! Ezúton is várom heteró párok megkeresését !
Nagy cerkával ott segítek ahol tudok

Sziasztok ma este Vekeritonal autoserotikara egy no vagy par?
Sziasztok valaki ma Polgárdi vagy környékén leginkább hölgy vagy pár autós kalandhoz?
Én tegnap voltam a szépvőlgyin először ! Meghívásra mentem egy párhoz . El sem akartam hinni hogy igaz lehet . Hát kaptam egy fenomenális cumit és meg is dughattam a csodát hölgyet ! Tuti ő is élvezte ,miközben a pasija végig nézte !

Mostanában valaki reptér?
PONTOSAN így van, és pont ezért lófasz köze van ennek ahhoz, ki meleg és ki nem!
Tapló, paraszt, szexéhes emberek vannak sokan, akik pont a stílusuk, viselkedésük miatt kb. lófasznak nem kellenek. [Pl. a Glory-ban jó sok van belőlük...]
Nagyon sok ember itt tolja a full hetero dumát, "full hetero adatlap", "csak hetero alapon ismerkedek", stb., aztán a helyszínen, amikor bármilyen oknál fogva nem jön össze semmi, leginkább az agyatlan viselkedésük miatt, utána végső kétségbeesésükben már a kecskét is megbasznák, csak legyen lyuk rajta valahol és ne harapjon.
Szóval ugyanazok a parasztok kergetik és zaklatják az embereket a reptérnél is, akik aztán hasonlóan viselkednek egy swingerben is! Mert hagyjuk, hogy oda csak úriemberek járnak, és ott mindenki első szóra érti a "nem"-et! Ja, persze...van ott is bőven, aki utána 6x bepróbálkozik különböző módon, követ, jön utánad, jópofizik, "véletlenül" mindig ott van dolga, oda ül le, oda fekszik le, egyszerűen zaklat. Ő az autós kergető megfelelője, és ő ugye kurvára nem meleg, a klubban is, a reptéren is a nőre nyomul(na)...és aztán amikor a klubban nem lesz sikeres, akkor kimegy a reptérre, és kezdődik előröl. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 07. szombat 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 07. szombat 13:14
Tapló, paraszt, szexéhes emberek vannak sokan, akik pont a stílusuk, viselkedésük miatt kb. lófasznak nem kellenek. [Pl. a Glory-ban jó sok van belőlük...]
Nagyon sok ember itt tolja a full hetero dumát, "full hetero adatlap", "csak hetero alapon ismerkedek", stb., aztán a helyszínen, amikor bármilyen oknál fogva nem jön össze semmi, leginkább az agyatlan viselkedésük miatt, utána végső kétségbeesésükben már a kecskét is megbasznák, csak legyen lyuk rajta valahol és ne harapjon.
Szóval ugyanazok a parasztok kergetik és zaklatják az embereket a reptérnél is, akik aztán hasonlóan viselkednek egy swingerben is! Mert hagyjuk, hogy oda csak úriemberek járnak, és ott mindenki első szóra érti a "nem"-et! Ja, persze...van ott is bőven, aki utána 6x bepróbálkozik különböző módon, követ, jön utánad, jópofizik, "véletlenül" mindig ott van dolga, oda ül le, oda fekszik le, egyszerűen zaklat. Ő az autós kergető megfelelője, és ő ugye kurvára nem meleg, a klubban is, a reptéren is a nőre nyomul(na)...és aztán amikor a klubban nem lesz sikeres, akkor kimegy a reptérre, és kezdődik előröl. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 07. szombat 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4687225)

Az a baj, hogy ezek, akik itt tolják a meleg dumát, meg a reptéren a homó akciót nem igazi melegek, hanem “kényszerbuzik”. Nagy többségük, ha lehet, heteróba tolja, de nincs-ló-jó-a-szamár-is alapon lecumiztatnak egy hapsit is, ha nagyon tele a zacsi. Csak azokat a párokat sajnálom, akik aztán véletlen bevesznek egy ilyen fazont harmadiknak, mikor nekik meg a heterót adja elő kinn/fenn. És ezeket a fazonokat innen sem lehet kiszűrni.
Sziasztok most valaki dugnà a popom Duna pláza környèke!!!!????
Szépvölgyire érdemes kimenni ilyenkor?
Köszönöm az élményt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 07. szombat 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 07. szombat 14:03
Törölt felhasználó (4689889)

Ma este nyolc körül Szépvölgyin kaland?
Sziasztok most valaki dugnà a popom?àpolt diszkrét nős pasi vagyok.Bp