Reptéren van itt valaki?
Ujpest kornyeken valaki kaland?
Csak megerősíteni tudom, hogy valós pár vagytok, csinos hölgytaggal
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2023. 01. 14. szombat 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 14. szombat 22:42

Köszi
igazibol bele sem akarok menni ezeknek a manusoknak a kritikájába...nem ér annyit. Aki ismer az tudja,hogy ki is vagyok. A negatív kritikahoz hozzászóló leribancozott,le kamusozott,elhordott már mindenféle kamusnak stb. Ennek ellenére sokszor erőlködik mindig írogat. Pl írja,hogy lánnyal van,lehet autóskaland,de persze ha odamegy egy pár,akkor csak azt látja,hogy egyedül veri magának,vagy körözgrt mint egy idióta..ennyit a kamusokrol

Köszi
igazibol bele sem akarok menni ezeknek a manusoknak a kritikájába...nem ér annyit. Aki ismer az tudja,hogy ki is vagyok. A negatív kritikahoz hozzászóló leribancozott,le kamusozott,elhordott már mindenféle kamusnak stb. Ennek ellenére sokszor erőlködik mindig írogat. Pl írja,hogy lánnyal van,lehet autóskaland,de persze ha odamegy egy pár,akkor csak azt látja,hogy egyedül veri magának,vagy körözgrt mint egy idióta..ennyit a kamusokrol

A reptéren van valami ?
Komárom, Tata környékén szopatna valaki?
Hello! Repülőtér kifutó végénél esetleg pár? Szürke Ford Focus
Sziasztok.Érd 20 km körzetében párt keresek autós doggingra.
Helyem is van Érden.
Helyem is van Érden.
Sziasztok!
Szekszárdon Hölgy, Pár?
Szekszárdon Hölgy, Pár?
Dánszentmiklós 405ös út?pasi kocsival?
Ha menne hölgy vagy pár a reptérhez, de nincs autójuk én szívesen elfuvarozom őket!Akár csak néző is lehetek!
Más helyszín is ok!!

Most valaki BP?
Sziasztok!
Valaki van kint a reptéren?
Valaki van kint a reptéren?
Lehet hogy téged nem keres. Nem egyszerű természetű, de szép és kellemes a hölgy. Nem mellesleg valós. Több alkalommal is voltam már vele. Rendszeresen jár dogging helyekre és nem szórakozásból. Egy-egy férfi mindig szerencsésnek érezheti magát!
Sziasztok.
Mi is terveztük hogy kimegyünk egy kicsit kalandozni. Merre lesztek? (Ez egy válasz excalibur üzenetére (2023. 01. 13. péntek 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 13. péntek 21:05
Mi is terveztük hogy kimegyünk egy kicsit kalandozni. Merre lesztek? (Ez egy válasz excalibur üzenetére (2023. 01. 13. péntek 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Holnap este kilátogatunk a Szépvölgyire vagy a Reptérhez, aki szeretne kukkolni vagy esetleg csatlakozna is hozzánk, az privátban keressen meg. Igazábol PÁROKNAK örülnénk. Addig is mindenkinek kellemes keresgélést.
Holnap este kilátogatunk a Szépvölgyire vagy a Reptérhez, aki szeretne kukkolni vagy esetleg csatlakozna is hozzánk, az privátban keressen meg. Igazábol PÁROKNAK örülnénk. Addig is mindenkinek kellemes keresgélést.
Sziasztok! Ma délután?
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Autós kalandra hölgyet vagy párt keresek. Privát üzenetben. Köszönöm.
Sziasztok! Fehérváron valami jó autós helyet keresek vagy doggind bulit kedvelőkkel ismerkednék vagy ilyen helyet keresnék!Válaszokat privát üzenetben megköszönném.
A reptérre jön ki meleg / bi srác dél és egy óra között?
Vki Pest megyében autós laza kalandra??