Köszi szépen! Hányadik kerület?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 19. csütörtök 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 19. csütörtök 11:33
Törölt felhasználó (4679149)

A Szépvölgyi úton kell felfelé menni, ameddig csak lehet. A végén van egy buszforduló, ha ott visszafordulsz, akkor jobb kéz felől lesz két behajtó, ezek egy-egy parkolóba vezetnek.
A Szépvölgyi úton kell felfelé menni, ameddig csak lehet. A végén van egy buszforduló, ha ott visszafordulsz, akkor jobb kéz felől lesz két behajtó, ezek egy-egy parkolóba vezetnek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 19. csütörtök 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 19. csütörtök 11:27
Törölt felhasználó (1334882)

A szépvölgyire hogy lehet odajutni?
A szépvölgyire hogy lehet odajutni?
16 óra után szívesen találkoznék nővel vagy párral a Szépvölgyi út egyik fenti parkolójában.

Budapesten autós kalandoznek. 30 éves bi srác vagyok autóval.
Sziasztok. Jön most valaki a szépvölgyire?
Reptérnél nagyfarkú közös masztira mostanában???
Irtam privat
(Ez egy válasz weritas99 üzenetére (2023. 01. 19. csütörtök 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Soroksári bevásárlóközpontnál esetleg valaki?
Sziasztok. Ma délelőtt szívesen ismerkednék hölgyekkel, párokkal Budapesten szinte bárhol. Autóval tudok menni, nyitott vagyok minden lehetőségre. Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését írjon privátban
Sziasztok! Heves megye? Megyek érted, ha szeretnéd
Univerzális pasi vagyok!

Sziasztok! A mai nap folyamán pár vagy hölgy lesz kint a reptérnél?
Nagyfarkú aktiv pasit keresek akinek kiverhetném pest környékén kocsiban
Sziasztok van itt nem kamus jó farkú akki dugnà a popom Bp Jászai S bèkàsmegyer vonala?????
Sziasztok. Holnap délelőtt a szépvölgyin leszek. Szívesen kukkolnék párokat, de én is kukkolható vagyok.
Mostanában valaki m0 Szigetszentmiklós környékén nagyfarkú közös masztira??
Sziasztok!
Ma este 9-10 körül Óbuda-Békásmegyer "elhagyatott" részén masztiznék az autómban. Nézőközönségnek lányok, párok jelentkezését várom.
Ma este 9-10 körül Óbuda-Békásmegyer "elhagyatott" részén masztiznék az autómban. Nézőközönségnek lányok, párok jelentkezését várom.
Sziasztok ma a Suzukis pár akik kint voltak a reptéren éa magára ismer légyszi keressetek privátba. Köszi.
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Sziasztok csütörtökön Gyöngyös Atkár körzetében valaki?
Hölgyeket parokat keresek
Hölgyeket parokat keresek