Sziasztok!Vasárnap,Pécs mellett pár autós kaland?
Budapest és környékén pár vagy hölgy?
mostanaban vki bp?
Sziasztok lehetnék nèző?
(Ez egy válasz párvagyunk_bp üzenetére (2023. 01. 20. péntek 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 20. péntek 22:15

A reptérnél akkora pangás van, hogy nagyobb nem is lehetne!
Várunk még egy kicsit….
Várunk még egy kicsit….
Sziasztok nèző lehetnék?
(Ez egy válasz párvagyunk_bp üzenetére (2023. 01. 20. péntek 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 20. péntek 22:15

Várunk még egy kicsit….
Várunk még egy kicsit….
Várunk még egy kicsit….
Várunk még egy kicsit….
.
Szopni keresek partnert
Reptérnèl most kukkolnèk vagy nèzne engem valaki ahogy kiverem?
Sziasztok!
Éjfél körül Mosonmagyaróvár - Budapest útvonalon hölgy vagy pár?
Éjfél körül Mosonmagyaróvár - Budapest útvonalon hölgy vagy pár?
Csepelen kényesztetnék egy kanos srácot, ápolt srác vagyok. Privi
Hüvös van. Fázik a popsi. Egy két hónap és beindul a reptér
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 19. csütörtök 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 19. csütörtök 19:09

Törölt felhasználó (4687225)

Ezzel azért vitatkoznék. A reptérnél nagy a forgalom, de általában megy a kergetőzés, és nincs heteró akció, én az utóbbi 2 hónapban nem láttam kint párt aki szexelt volna.
Ellenben a Szépvölgyin legalább hétvégente van történés, párok és heteró hapsik vannak kint többnyire, ott még homószexet személy szerint nem láttam (nem azt jelenti, hogy nincs).
Ha minden mindegy, menj a reptérre, aztán lesz valami. A Szépvölgyin meg lehet többet kell várni, vagy ritkábban van siker, de inkább van esélyed heterókat kifogni.
Ellenben a Szépvölgyin legalább hétvégente van történés, párok és heteró hapsik vannak kint többnyire, ott még homószexet személy szerint nem láttam (nem azt jelenti, hogy nincs).
Ha minden mindegy, menj a reptérre, aztán lesz valami. A Szépvölgyin meg lehet többet kell várni, vagy ritkábban van siker, de inkább van esélyed heterókat kifogni.
Holnap a reggeli órákban esetleg valaki a Szépvölgyin?
rtam üzenetet
(Ez egy válasz Morcos1990 üzenetére (2023. 01. 20. péntek 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 20. péntek 20:00

n most indulok arra felé Biatorbágyrol. Szopatnèk viszont viszonzas nélkül érdekel csak.
n most indulok arra felé Biatorbágyrol. Szopatnèk viszont viszonzas nélkül érdekel csak.
(Ez egy válasz Unibi2315 üzenetére (2023. 01. 20. péntek 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptéren most valaki?
Dánszentmiklós 405ös út?pasi erre?
Holnap délelőtt keresek Budapest,Pest megye autós kalandot bi vagy meleg sráccal.
Sziasztok most autós kaland dèlpest környékén?
Sziasztok! Ma este kocsiban valakivel? Párok, pasik?