este vki?Dánszentmiklós körny?
Sziasztok!Vasárnap,Pécs mellett pár autós kaland?
Budapest és környékén pár vagy hölgy?
mostanaban vki bp?
Sziasztok lehetnék nèző?
(Ez egy válasz párvagyunk_bp üzenetére (2023. 01. 20. péntek 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 20. péntek 22:15

A reptérnél akkora pangás van, hogy nagyobb nem is lehetne!
Várunk még egy kicsit….
Várunk még egy kicsit….
Sziasztok nèző lehetnék?
(Ez egy válasz párvagyunk_bp üzenetére (2023. 01. 20. péntek 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 20. péntek 22:15

Várunk még egy kicsit….
Várunk még egy kicsit….
Várunk még egy kicsit….
Várunk még egy kicsit….
.
Szopni keresek partnert
Reptérnèl most kukkolnèk vagy nèzne engem valaki ahogy kiverem?
Sziasztok!
Éjfél körül Mosonmagyaróvár - Budapest útvonalon hölgy vagy pár?
Éjfél körül Mosonmagyaróvár - Budapest útvonalon hölgy vagy pár?
Csepelen kényesztetnék egy kanos srácot, ápolt srác vagyok. Privi
Hüvös van. Fázik a popsi. Egy két hónap és beindul a reptér
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 19. csütörtök 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 19. csütörtök 19:09

Törölt felhasználó (4687225)

Ezzel azért vitatkoznék. A reptérnél nagy a forgalom, de általában megy a kergetőzés, és nincs heteró akció, én az utóbbi 2 hónapban nem láttam kint párt aki szexelt volna.
Ellenben a Szépvölgyin legalább hétvégente van történés, párok és heteró hapsik vannak kint többnyire, ott még homószexet személy szerint nem láttam (nem azt jelenti, hogy nincs).
Ha minden mindegy, menj a reptérre, aztán lesz valami. A Szépvölgyin meg lehet többet kell várni, vagy ritkábban van siker, de inkább van esélyed heterókat kifogni.
Ellenben a Szépvölgyin legalább hétvégente van történés, párok és heteró hapsik vannak kint többnyire, ott még homószexet személy szerint nem láttam (nem azt jelenti, hogy nincs).
Ha minden mindegy, menj a reptérre, aztán lesz valami. A Szépvölgyin meg lehet többet kell várni, vagy ritkábban van siker, de inkább van esélyed heterókat kifogni.
Holnap a reggeli órákban esetleg valaki a Szépvölgyin?
rtam üzenetet
(Ez egy válasz Morcos1990 üzenetére (2023. 01. 20. péntek 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 20. péntek 20:00

n most indulok arra felé Biatorbágyrol. Szopatnèk viszont viszonzas nélkül érdekel csak.
n most indulok arra felé Biatorbágyrol. Szopatnèk viszont viszonzas nélkül érdekel csak.
(Ez egy válasz Unibi2315 üzenetére (2023. 01. 20. péntek 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptéren most valaki?
Dánszentmiklós 405ös út?pasi erre?
Holnap délelőtt keresek Budapest,Pest megye autós kalandot bi vagy meleg sráccal.
Sziasztok most autós kaland dèlpest környékén?