Reptérnél cumiznék.
Budapest XXI ker Rózsa utca végén autós kaland?
Sziasztok! Születésnapomat megünnepelvén keresek ma estére kalandot..Heves megyén belül bárhova megyek.
Univerzális pasiként..
Univerzális pasiként..
Cumiznék a reptérnél
Sziasztok, ma 17:30-tól keresem 18 ker hölgy vagy pár társaságát.
Sziasztok! Párt keresek izgalmas kalandra a hölgy örömére …Eger -Budapest között a régi hármas vonalon ….
Sziasztok, autós maszti ma du? Párom képére,jöhetnének párok is.
Sziasztok Józsi vagyok és szívesen ismerkednék Hölgyel vagy párral. hosszú távon gondolkodok nem egy estére kizárólag. 54 éves férfi vagyok normális kultúrált. Nem vagyok erőszakos nyomulós típusú. Imádok puncit nyalni sokáig élvezésig ha a hölgy szereti persze csak akkor. Utazni tudok ésszerű távolságra Budapest +50 km. Iszogatunk beszélgetünk majd alakul, de ha nem az sem gond részemről megértő vagyok. Képeket tudok küldeni de van a társkeresőben is egy pár darab.
Reptérnél szopnék. Valaki?
Sziasztok. Budapesten most hölgy esetleg pár aki kalandozna?
Ma a reptérre nincs kedve valakinek kijönni egy gyors élvezésre? 11-12 között érek oda
Ma reggel fél 8 - 9 körül 16 ker naplás tónál egy gyors élvezésre csatlakozna valaki?

Most pár vagy lány reptérnél?
Sziasztok!
Időm korlátozottsága miatt kifejezetten péntek délelőttre keresek hölgyet, párt Miskolcon, illetve kisebb vonzáskörzetében...
Tudom, hogy ez így elég behatárolt, de soha nem lehet tudni...
Sok jó dologban benne vagyok, nem rettenek meg szinte semmitől.
Időm korlátozottsága miatt kifejezetten péntek délelőttre keresek hölgyet, párt Miskolcon, illetve kisebb vonzáskörzetében...
Tudom, hogy ez így elég behatárolt, de soha nem lehet tudni...
Sok jó dologban benne vagyok, nem rettenek meg szinte semmitől.
Jön fel mostanság kukkolható pár a szépvölgyire?
Most hölgyek, esetleg pár a reptérnél, vagy a Szépvölgyin?
Senki nincs,akinek kiverhetném a farkát?? Telecerné az arcom???
Sziasztok! Holnap estére keresek igényes párt vagy hölgyet Székesfehérvár vagy környékéről!
Szombathelyen környékén autós kaland? Bi pasi vok
Bi pasi autós kaland? BP