Sziasztok! jár valaki Nyék környékén? Egy orál kalandban benne lennék. Még van egy óra szabad időm. Privibe irj
Sziasztok! Ma napközben szívesen kalandoznék budapesti nővel vagy párral. Magas, igényes, ápolt férfi vagyok, aki imádja a dogging típusú szexet. Privátban elértek, ha hozzám hasonló férfira vágytok.

Jó reggelt. Esetleg ma délelőtt lenne kedve párnak vagy hölgynek kalandozni Budapesten vagy a környéken?
Autós kalandot kereső párt lányt keresek Hajdu Bihar megyéből. Üdv normális pasi.
Ma éjszaka Miskolc környékén lenne kedve valakinek egy kis autós kalandhoz?
Fekete Audi kombi repter?
Sziasztok valaki szex jó farkú pasit keresek helyem nincs de autóban vagy bármi megoldás érdekel dugd a popom
Kimondottan anál imádó jól baszható csajos, női fehérneműs ribike vagyok. Ma este ráérek, volna kedved ismerkedni?
Ezüst kombi Ford innen vagytok?
Sziasztok àpolt diszkrét nős pasi vagyok olyan jó farkut keresek akki atojàban dugnà a popom Bp népligetnél melózok hetero kapcsiban élek
Vasárnap parommal pesten leszunk , lehet be ugrunk a kifutohoz milyen idoszakba erdemes kimenni amikor van is kint valaki ?
Sziasztok. Jön most valaki a szépvölgyire
A reptéri kifutónál mostanában?
művészetek palotanal? egy vastag faszt ?
Ma délután Csepelen szopatnék, szopnék.
Sziasztok. Szombat du mennénk a reptérhez. Biszex ffi lessz kint? Írjátok privátba.
Sziasztok! Ismerkednék egy olyan párral akiket izgatja ha kukkolják a természet lágy ölén elhagyatott helyen erdőszélben szívesen kalandoznék csatlakoznék Zala megyéből 30 as diszkrét kedves pasi vagyok
Sziasztok sportos 40 es pasi extra mérettel kalandozna ill Hölgyet párt fogadna 12 ker búvóhelyen
Szép estét

Sziasztok!
Ma este 10 óra körül Dunakeszin masztiznék az autómban. Nézőközönségnek lányok, párok jelentkezését várom.
Ma este 10 óra körül Dunakeszin masztiznék az autómban. Nézőközönségnek lányok, párok jelentkezését várom.
Dánszentmiklós 405ös út?pasi kocsival?