Sziasztok! Szuper idő van ma a kifutónál.
Érdemes elmenni...
Érdemes elmenni...
Este 8 a17 be valaki aki szopatna? Autódban.
Most kora d'un a szepvolgyire jön fel hölgy v pár kis kenyeztetesre?
Üdv.
Esetleg a jászságban este 7-től átutazóban lévő furgonos, autos, kamionos pasi aki tenne egy kitérőt és kiszopnám-megfejném alaposan a farkát, természetesen sperma nyeléssel
Esetleg a jászságban este 7-től átutazóban lévő furgonos, autos, kamionos pasi aki tenne egy kitérőt és kiszopnám-megfejném alaposan a farkát, természetesen sperma nyeléssel

Sziasztok! Én (22), és egy másik srác (27), közösen keresnénk egy nőt, akik kipróbálnák a szabadban, autóban a hármast velünk, Szombathelyen.
Sziasztok ma kesodelutan Biatorbagy Vendelpark valaki szopizna?
Sziasztok popom dugàsàra keresek jó farkut most helyem lenne
Szisztok valaki ma esetleg napközben ? Zugló, 11ker
Háát, aki szereti az ilyet, annak jó. Komolyra fordítva, egy-két kivételtől eltekintve, pár kiéhezett hapsi kering utánad kéretlenül. Az ilyet érdemes előre lebeszélni, mert olyanok is mehetnek vendégségbe, akiket nem szeretnél, ami elég traumatikus tud lenni, főleg hogy nem igazán értenek a szép szóból. Mi rendszeresen járunk, ha van kedvetek írjatok, szívesen mesélünk..
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 27. hétfő 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 27. hétfő 17:00
Törölt felhasználó (4700311)

Milyen hely az a reptéri kifutó?
Sziasztok most reggell valaki akki dugnà a popom hely okk Bp 3 ker
Reptérre jönne ki pár,hölgy mostanság?

Budapesten valaki?
Reptérnél nagyfarkú közös masztira 20 ora után???
Sziasztok!Holnap délutánra keresnék elhanyagolt lányt, hölgyet, anyukát esetleg párt M3, M0 környékén! Teltebb alkat előny!
Sziasztok! Ismerkednék olyan lánnyal/nővel, esetleg párral, akik szívesen kipróbálnák a szabadban egy fiatal sráccal (Olyan írjon, aki biztos a dologban, és 1-2 nap után nem tűnik el, vagy nem gondolja meg magát csak úgy! Már kicsit unalmas ez a story...).
Szombathely-Sopron és környékén.
Szombathely-Sopron és környékén.
Reptér valaki ?
Ma este Cegléden kocsiban lerántalak!
Milyen hely az a reptéri kifutó?
Sziasztok. Székesfehérvári passzív fiú vagyok. Szombaton kinek hajoljak be ? Szabadban dughatsz, harisnya is lesz rajtam. Vagy csak kukkolnál ?
Aktív bikák írjatok.

Sziasztok! Reptérnél hölgy ? Pár ? Egy kis beszélgetésre akár ?