Sziasztok irtam privátot
(Ez egy válasz Dogging81 üzenetére (2023. 04. 07. péntek 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 07. péntek 11:01

Autóval rendelkező pasi írhat.
Mi pár vagyunk, heti 1-2 alkalomra keresünk valakit!
Priviben a többit.
Priviben a többit.

Ma este repülőtéren pár vagy lány lesz kint esetleg ? Szigorúan privibe írd

Autóval rendelkező pasi írhat.
Priviben a többit.
Priviben a többit.

Reptérre érdemes ma kilátogatni?Pár esetleg?
mi már máshova járunk, ahol nyugodtan lehetünk kettesben és maximum csak el haladnak mellettünk az autósok, de senki nem is sejti mi történik a kocsiban
most a hosszú hétvégén is többször el fogunk menni játszani végre
)

Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké!
Autós kaland is oké!
Most a reptérnél ólálkodnék
Sziasztok. A kifutónál vagyok szívesen kukkolnék, kalandoznék.
Reptéri kiserdőhöz jön valaki?
Sziasztok!Holnap jó idő esetén Pár ahol a férfi tag szereti nézni ha párját előtte dugják szopatják tele élvezik egy méretes szerszámmal,autóban szabadban a Tisza tónál.Poroszló,Sarud.
Ez nektek jó,ha igaz,de miért tartozik ide??
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 07. péntek 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 07. péntek 16:09
Törölt felhasználó (4394842)

mi már máshova járunk, ahol nyugodtan lehetünk kettesben és maximum csak el haladnak mellettünk az autósok, de senki nem is sejti mi történik a kocsiban
most a hosszú hétvégén is többször el fogunk menni játszani végre
)

Sziasztok!Holnap jó idő esetén Pár ahol a férfi tag szereti nézni ha párját előtte dugják szopatják tele élvezik egy méretes szerszámmal,autóban szabadban a Tisza tónál.Poroszló,Sarud.
Most valaki autós kaland?
Reptérnél lányok, esetleg párok?
csak többen írták, hogy a reptér már nem igazán jó. gondoltuk hátha mást is érdekel. de ne haragudj, ha nem tartozik ide.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 07. péntek 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 07. péntek 19:57
Törölt felhasználó (4700328)

Igen
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2023. 04. 07. péntek 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Szopni szeretőt keresek ma estére
Igazuk van! A reptér ratyi lett!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 07. péntek 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 07. péntek 19:57
Törölt felhasználó (4700328)

ziasztok, aktiv jó farkú pasikkal ismerkednék...
Utazni tudok helyem nincs Dél-Dunántúl
Én vékony bi passzív női fehérneműket rucikat kedvelő pasi vagyok
Lányszerep izgat
Utazni tudok helyem nincs Dél-Dunántúl
Én vékony bi passzív női fehérneműket rucikat kedvelő pasi vagyok
Lányszerep izgat
Sziasztok. Ha esetleg megosztanátok,hogy hol az a másik hely,akkor minket is érdekelne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 07. péntek 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 07. péntek 21:32

Törölt felhasználó (4394842)

csak többen írták, hogy a reptér már nem igazán jó. gondoltuk hátha mást is érdekel. de ne haragudj, ha nem tartozik ide.