Fehérváron autós kalandot keresek .minden megoldás ötlet érdekel privátban .
Reptéren senki, csak kutyasétáltatók.
Reptérre jön valaki? KB. 10-12 között kint leszek.
Budapesten kinek lenne a mai nap kedve találkozni? Autóban vagy lakásomon.
Szepvölgyin pár mostanság? Kellemes az idő.
Van valaki a reptéren?
Dunaharasztiban most szopatnék egy jót ! Fiatalok előnyben... Nagyon tele a tár ! Helyem van !
Tiszakécske környékén most ffi harmadiknak
30-as, 40-es popsi kedvelő apucikat keresek. Pussz
Reptéren valaki? Valakik?
Székesfehérvár, Velencei-tó környékén szabadban kalandozás?
Sportos 40 es pasi extra mérettel játszótársat keres 2 ker kizárólag hetero alapon köszi üdv P
Kintvagyok reptéren. Valaki?
Holnap 10-12 között jön valaki a reptérre?
Senki nincs mint?
(Ez egy válasz Kodaim94 üzenetére (2023. 04. 11. kedd 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok 04.12-en kora este szopnek-szopatnek vagy parhoz csatlakoznék Solymáron és környékén. Akár autóban is. smile
Budapest és környéke? Autós kaland?
Ma este éjszaka szabad lennék(jelenleg csak egyedül férfiként keresek mert a pàrom elutazott),
Budapest és Pest megye. Elsősorban pàrokkal talalkoznék szívesen , bi dolgok erdekelhetnek de nem vagyok nagyon jártas benne, akkor is csak passzív szerep! Nagyon ápolt vagyok legyetek ti is azok kérlek, autoval rendelkezem, tudok mozogni, helyem nincs!
Budapest és Pest megye. Elsősorban pàrokkal talalkoznék szívesen , bi dolgok erdekelhetnek de nem vagyok nagyon jártas benne, akkor is csak passzív szerep! Nagyon ápolt vagyok legyetek ti is azok kérlek, autoval rendelkezem, tudok mozogni, helyem nincs!

Ma Budapesten valaki?
Sziasztok! Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma este!!
Autós kaland is oké! Ma este!!