Még kint vagyok. Valaki ?
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket.. Helyzettől függ, ha úgy alakul, be is szállhatok...
52/180/80, független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok..
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket.. Helyzettől függ, ha úgy alakul, be is szállhatok...
52/180/80, független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok..
Sziasztok!
Ma délelőtt aktív/bi srácot szopnék. Helyem sajnos nincs.
27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
Ma délelőtt aktív/bi srácot szopnék. Helyem sajnos nincs.
27 éves, vékony, passzív srác vagyok.

Ma m6 mentén Érd- Dunaföldvár között autó an masztizna valaki párom képére, videojara?
Sziasztok!
Ma délelőtt aktív/bi srácot szopnék. (Budapest) Helyem sajnos nincs.
27 éves, vékony, passzív srác vagyok. smile
Ma délelőtt aktív/bi srácot szopnék. (Budapest) Helyem sajnos nincs.
27 éves, vékony, passzív srác vagyok. smile
Szegeden valaki?
Sziasztok. Pécs környékén Lányt vagy párt keresek hétvégére bár mikorra kellemes időtöltésre teljesen hetero alapon. Baranya vármegye és környéke. Fogadni is tudok!
Motorozásrá, vagy szabadban találkozásrá, parkoló összefutásra, keres sextársat,domináns nagydarab pasi! Balcsi déli part, 30-50 kmes környéke! Helyem esetleg Balatonlellén van!
Sziasztok!
Ma délelőtt Kaposváron autós tali, nők vagy párok érdekelnek.
Ma délelőtt Kaposváron autós tali, nők vagy párok érdekelnek.
Sziasztok
Én egy 37 éves pasi vagyok, kék szem, 180 magas, 90 kiló, sötét haj, kis szakál, sok tetoválás! Lányt, párt keresek minden jóra helyem van Veszprém megyében, de bizonyos távon tudok utazni!Szép napot!!!
Én egy 37 éves pasi vagyok, kék szem, 180 magas, 90 kiló, sötét haj, kis szakál, sok tetoválás! Lányt, párt keresek minden jóra helyem van Veszprém megyében, de bizonyos távon tudok utazni!Szép napot!!!
Sziasztok,
Budapest - Pécs útvonalon ma hölgy, párbesetleg?
Budapest - Pécs útvonalon ma hölgy, párbesetleg?

Szép napot Mindenkinek! Ma délután/este/éjjel, Szolnokot, ill. környékét autóval útbaejtő PÁRT keresnék... akár csak végignézni Titeket, autótokban, természetben... ill. ha van igény/szimpátia: cuckold játékok bármely formájára! Ápolt, intelligens, igényes, erős testalkatú, potens, jó méretű Férfiként, bármilyen feltételre nyitottan...
Ha zsúfolt az a jó, múlt vasárnap du. 5 autó vett körbe és jó kis sex party lett belőle!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 21. péntek 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 21. péntek 19:46
Törölt felhasználó (4666373)

Sziasztok
Vasárnap kora este kineznunk a repterhez mivel finom meleg időt jósoltak.Ha lenne másik pár aki csatlakozna hozzánk szívesen vennénk egymás melleti sexre orális párcsere.Ha a repter tul zsúfolt lenne másik hely is lenne.Erd privibe
Vasárnap kora este kineznunk a repterhez mivel finom meleg időt jósoltak.Ha lenne másik pár aki csatlakozna hozzánk szívesen vennénk egymás melleti sexre orális párcsere.Ha a repter tul zsúfolt lenne másik hely is lenne.Erd privibe
Most indulok
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 22. szombat 07:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 22. szombat 07:30
Törölt felhasználó (4445962)

Ma m6 mentén Érd- Dunaföldvár között autó an masztizna valaki párom képére, videojara?
keresek hölgyet egy kis autós kalandhoz fehérvár.
Sziasztok! Hölggyel, párral (hetero alapon) kalandoznék ma este …
Ebben a szép napsütéses időben egy pár a szabadban, akiket kukkolni lehetne...?
Senki nem szopna viszonzás nélkül ma 12:45-13:45 közt 10. Ker gyömrői út és Monor közt?
Nincs valaki aki A reptérre megy v es csatlakozhatnek hozzá ! Soha nem voltam még és nagyon tele a farkam!

Megy ki ma pár a reptérhez? Privátban beszéljűnk.