Valaki ma? Zugló környékén? pár vagy nő ?
Holnap délután szopnék Nyiregyen, helyem sajnos nincs.
Pár vagy hölgy Budapest és környékén?
Ma estére keresek pasit akit a csajom az autójában leszophatna. Fotó, diszkréció fontos. Tata és környéke!
Sziasztok! Balatonberényi nudi parkolójában mostanában pár vagy hölgy esetleg? 29 éves magára igényes pasi vagyok
Ma este pár vagy hölgy aki szívesen ismerkedne Budapest - Mosonmagyaróvár, vagy Sopron útvonalon?
Reptér M0 M7 vonalon autós kalandra nő vagy pár?
Tudja valaki mi van épp a kiserőnél e reptér mögött?
Reptérhez megy bi pasi?
Sziasztok! Ha egyáltalán van itt egy hölgy
Nem volna kedve egy kis video chat-hez?
Még újjonc vagyok de nagyon ki szeretném próbálni!??
Nem volna kedve egy kis video chat-hez?
Még újjonc vagyok de nagyon ki szeretném próbálni!??
Hello. Ma délután valaki a Szépvölgyin esetleg?
Veszprém, Gulya dombi lehajtóval szemben vagyok. Maszti, napozás, kukkolàs, orál, srácok? Szürke autót keress
Szóról szóra igaz,mert én voltam az egyik,aki sajnos későn ért oda…
(Ez egy válasz Gmzt87 üzenetére (2023. 05. 01. hétfő 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Du 4 körül!
Igazad van!
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2023. 05. 01. hétfő 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 01. hétfő 12:59

Ha kiírnád az összes kamus nevét akkor egy 30 oldalas lista lenne a végére
Ne foglalkozz velük, legyen az ő bajuk. Rá lehet egyébként nagyjából érezni hogy kik a valós személyek.

vki egy vastagat kocsiban ?
Ha kiírnád az összes kamus nevét akkor egy 30 oldalas lista lenne a végére
Ne foglalkozz velük, legyen az ő bajuk. Rá lehet egyébként nagyjából érezni hogy kik a valós személyek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 01. hétfő 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 01. hétfő 07:28

Törölt felhasználó (4680597)

Gondolom ha ide írjuk a tegnapi kamuk felhasználó nevüket akkor minket tiltanak! Pedig megérdemelnék! De valahogy őket védik! De privát üzenetben bárkinek elküldjük!
20-ból egy? Az semmi, az egyik ismerős pár mesélte hogy a több száz jelentkezőből leszűrt 39 pasiból az előre meghirdetett gangbangre egy tudott megjelenni fizikailag
(Ez egy válasz Oleh111 üzenetére (2023. 05. 01. hétfő 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 01. hétfő 11:22

Hali, azért mert te kimaradtál? Elmondom neked, 40 perc alatt értünk ki, vártunk még 25 percet, 4en jöttek el, plusz egy kukkoló. Miután kb 30 perc után végeztünk, akkor esett be még 3 autó és egy motoros. Illetve volt kint egy szerb lakókocsi, de az nem hiszem, hogy emiatt. Addigra viszont a hölgy tagunk már szetfagyott, szóval indultunk haza. Tudod nem mindenki kamus, viszont mi is futottunk bele kamusokba, régebben 1 héttel előre kiírtuk, hogy megyünk, előtte levő nap is, az nap is, jelentkeztek vagy 20an, eljött 1 azaz 1 ember... Attól, hogy neked nem jött össze, még nem mindenki kamus, ha mi is ebből indulnánk ki, már rég feladtuk volna.
Reptérre jön ki meleg /bi srác?
Most délután 12:30-körül valami fiatalka.... Cumizna a reptéri kifutónál ?