Bi párként keresünk aktív biszex férfit mai autós kalandhoz BP.
Csak fényképpel, és a 30-as korosztályból.
Csak fényképpel, és a 30-as korosztályból.
Szépvölgyi parkolóra gondoltam.
(Ez egy válasz anevem001 üzenetére (2023. 05. 10. szerda 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Érdemes most oda menni? Barmi érdekel!
Szépvölgyire tervezi ma valaki a látogatást?
Sziasztok Berettyóújfaluban kinek van kedve talizni?
Motorozásrá, vagy szabadban találkozásrá, parkoló összefutásra, keres sextársat,domináns nagydarab pasi! Balcsi déli part, 30-50 kmes környéke! Helyem esetleg Balatonlellén van!
Párt keresek ma este a Tisza tónál autós kalandra.Hármas,cuckold.Magas sportos nagy méretű pasi.
Most reptéren hölgy,esetleg pár?
M7-es vonalán valaki? Nagykanizsa-Siófok?
Most Népliget valaki
Sziasztok!Ma 12után M1vonalon pihenőben,vastagf urak,idősebb urak,kíváncsi srácok?Egyoldalúan segítenék,keress bizalommal!!Privát üzenet!!
Sziasztok!
Szombat estére Ráckevei fűrdőlátogatást tervezünk! Fiatal potens normális utitársat keresünk aki az oda- vissza úton szórakoztatná párosunk hölgytagját !
De ha esetlegessen jobb programot tudsz, arra is vevők lennénk!
(Mind a ketten dohányzunk)
Szombat estére Ráckevei fűrdőlátogatást tervezünk! Fiatal potens normális utitársat keresünk aki az oda- vissza úton szórakoztatná párosunk hölgytagját !
De ha esetlegessen jobb programot tudsz, arra is vevők lennénk!
(Mind a ketten dohányzunk)
Kiverném fehérváron csak nincs aki nézné közben vagy
akár besegítene .. Ha érdekel ötleteket várok hol merre mikor ..
akár besegítene .. Ha érdekel ötleteket várok hol merre mikor ..
Sziasztok. Esetleg most sorokasári auchan környékén pár vagy hölgy aki szívesen kalandozna, ismerkedne?
Ma késő este vagy holnap kora hajnalban Nógrád megyében 29 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Holnap délutánra keresek valakit Kőbányáról vagy környékéről,aki kiürítené a farkamat ! Ha akarod fényképezheted is közben... Helyem van Kőbányán !
Kint vagyok a reptérnél 10ig valaki szopatni?
Fiatal srác vagyok
Fiatal srác vagyok
Sziasztok!
Reptér most reggel?..
Reptér most reggel?..
Jo Reggelt,
Bp. - pesti oldal- es M3 kornyeke kalandozo ffi kent keresem partnerem, partnereim.
Bp. - pesti oldal- es M3 kornyeke kalandozo ffi kent keresem partnerem, partnereim.

Sziasztok.
Érden és környékén keresnék Partnert, vagy Párt, aki szereti ha hosszú ideig kényeztetik, normális jókedvű kikapcsolódásra mostani orákra.