Bakács tèr környékén most orál anal hoki?
Most jöttem el, senki nem
Volt … (Ez egy válasz man thomas üzenetére (2023. 05. 14. vasárnap 01:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Volt … (Ez egy válasz man thomas üzenetére (2023. 05. 14. vasárnap 01:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Van még a reptéren valaki?
Baja és környéke valaki?
Kölcsönös oral? Szimpátia esetén több
Baja és környéke valaki?
Milyen autóval ? Én itt állok szembe egyből
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 13. szombat 23:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 13. szombat 23:48
Törölt felhasználó (3971332)

Igen
Igen
(Ez egy válasz Kamion021 üzenetére (2023. 05. 13. szombat 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Van kint valaki a repternel?
Megtaláltam köszönöm !!
Én vagyok kint meg másik autó ! De semmi különös !
Holnap kora délután keresek bi vagy meleg srácot Budapest vagy környéke
Megtaláltam köszönöm !!
Van kint élet?
Körforgalom föld út visz be
(Ez egy válasz Kamion021 üzenetére (2023. 05. 13. szombat 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Itt építkezés meg kamion parkoló van
(Ez egy válasz t-omi-boy üzenetére (2023. 05. 13. szombat 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 13. szombat 22:18

Boxy logisztika zrt ezt üsd be a Google ba. Rassmusen meg akar szivatni.
Boxy logisztika zrt ezt üsd be a Google ba. Rassmusen meg akar szivatni.
(Ez egy válasz Kamion021 üzenetére (2023. 05. 13. szombat 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Így nem találom GPS nem adja be
(Ez egy válasz rassmusen üzenetére (2023. 05. 13. szombat 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
405ös út
Segítene valaki nem találom a helyet h hol van pontosan !
Itt vagyok a valami sorompós kapu előtt Vecsésen ! Merre kell menni ?
Itt vagyok a valami sorompós kapu előtt Vecsésen ! Merre kell menni ?
Köszönjük a megfontolandó,jó tanácsokat!
(Ez egy válasz határozott40 üzenetére (2023. 05. 13. szombat 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 13. szombat 21:02

Egy kis segítség az ismerkedéshez, hátha alkalmazza is valaki:
A Dogging szabályok
Jelzések:
1. Felkapcsolt vészvillogó, vagy villantás vagy világítás: "Gyere közelebb, vagy gyere velem!"
2. Felkapcsolt belső világítás: "Leselkedj nyugodtan!"
3. Letekert ablak: "Be is nyúlkálhatsz!" (Nyáron lehet, hogy csak melegük van.)
4. Kinyitott ajtó: "Beszállhatsz!"
5. Kiszállás az autóból: "Gyertek farkas-falka!" (A csaj azt akarja, hogy közelebb menjetek és többen vágjátok partiba.) Ha ráhajol a motorháztetőre... azt nem kell elmagyarázni, ugye? (Persze ez ruhátlanul vagy hiányos öltözetben, akció közben értendő!)
6. A felhúzott ablak, kikapcsolt villogó és lekapcsolt belső világítás: "Menj el!"
7. Jelzés nélküli elhajtás: "Ne gyere utánunk!"
Ezek nincsennek ugyan kőbe vésve, de a doggingolók ismerik. Ha lenne más kérdésetek, akkor privátban kérdezzetek!
A Dogging szabályok
Jelzések:
1. Felkapcsolt vészvillogó, vagy villantás vagy világítás: "Gyere közelebb, vagy gyere velem!"
2. Felkapcsolt belső világítás: "Leselkedj nyugodtan!"
3. Letekert ablak: "Be is nyúlkálhatsz!" (Nyáron lehet, hogy csak melegük van.)
4. Kinyitott ajtó: "Beszállhatsz!"
5. Kiszállás az autóból: "Gyertek farkas-falka!" (A csaj azt akarja, hogy közelebb menjetek és többen vágjátok partiba.) Ha ráhajol a motorháztetőre... azt nem kell elmagyarázni, ugye? (Persze ez ruhátlanul vagy hiányos öltözetben, akció közben értendő!)
6. A felhúzott ablak, kikapcsolt villogó és lekapcsolt belső világítás: "Menj el!"
7. Jelzés nélküli elhajtás: "Ne gyere utánunk!"
Ezek nincsennek ugyan kőbe vésve, de a doggingolók ismerik. Ha lenne más kérdésetek, akkor privátban kérdezzetek!