Szépvölgyi parkolóban mi a helyzet? Érdemes kipattanni?
Sziasztok ma este Szekszárd és környéke párokhoz hölgyekhez csatlakoznék nagyon szívesen
Volt értelme, de nem a te kéretlen válaszod miatt. Nem egészen úgy történt a dolog, ahogy azt feltételezed, túl sok következtetést vonsz le kevés infó alapján.
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2023. 05. 17. szerda 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 17. szerda 13:05

Miért gondolod, hogy ha személyesen nem jutottatok 1-ről a 2-re (már ha egyáltalán szóltál hozzá bármit is), akkor majd itt a neten akar majd jobban ismerkedni? Ráadásul úgy, hogy mással volt és még meg is zavartad őket...
Tényleg szeretném, ha válaszolnál, mert feltétlenül érdekel, hogy létezik-e erre racionális érveken alapuló elfogadható válasz, és volt-e legalább 1 % értelme utólag közkinccsé tenni ezt az egyébként nem publikus, minden fél számára bosszantó/kellemetlen élményt.
Tényleg szeretném, ha válaszolnál, mert feltétlenül érdekel, hogy létezik-e erre racionális érveken alapuló elfogadható válasz, és volt-e legalább 1 % értelme utólag közkinccsé tenni ezt az egyébként nem publikus, minden fél számára bosszantó/kellemetlen élményt.
Szopnék autóban, akár kíváncsi heteronak is. Komárom megye!
Rendőrök!
(Ez egy válasz xandro üzenetére (2023. 05. 17. szerda 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Szépvölgyin van kint valaki?

Sziasztok!
Mosonmagyaróvár - Budapest útvonalon hölgy, vagy pár aki szivesen ismerkedne?
Mosonmagyaróvár - Budapest útvonalon hölgy, vagy pár aki szivesen ismerkedne?
Tata, Komárom környékén szopatna valaki?
Sziasztok! Kint vagyok a reptérnél. Jön ki ma esetleg nő vagy pár?
Miért gondolod, hogy ha személyesen nem jutottatok 1-ről a 2-re (már ha egyáltalán szóltál hozzá bármit is), akkor majd itt a neten akar majd jobban ismerkedni? Ráadásul úgy, hogy mással volt és még meg is zavartad őket...
Tényleg szeretném, ha válaszolnál, mert feltétlenül érdekel, hogy létezik-e erre racionális érveken alapuló elfogadható válasz, és volt-e legalább 1 % értelme utólag közkinccsé tenni ezt az egyébként nem publikus, minden fél számára bosszantó/kellemetlen élményt. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 16. kedd 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 16. kedd 22:33
Tényleg szeretném, ha válaszolnál, mert feltétlenül érdekel, hogy létezik-e erre racionális érveken alapuló elfogadható válasz, és volt-e legalább 1 % értelme utólag közkinccsé tenni ezt az egyébként nem publikus, minden fél számára bosszantó/kellemetlen élményt. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 16. kedd 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4679149)

Ha esetleg itt van az a kék autós csini hölgyemény, akire kicsit ráijesztettem ma délután a Szépvölgyi út felett, amikor éppen mással szeretett volna randizni, hogy szívesen megismerkednék vele közelebbről is, ha szimpatikusnak talált.

Budapesti pár vagy nő tudna mit kezdeni most egy potens, igényes, kanos férfivel? Imádok többesben szopatni, dugni csini, szexéhes nőket.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
16 kerben ki masztizna közösen velem kocsiban - szabadban? Frissen csupasz orálkodható is

Autós kalandhoz keresek párt,Bicske környékén!
A Mai nap folyamán autós kalandoznék a 11.kerület és környékén.
30 éves, bi srác vagyok autóval.
30 éves, bi srác vagyok autóval.
Sziasztok!
Ma 10-11 között Szekszárd Csörge tóhoz jön valaki?
Ma 10-11 között Szekszárd Csörge tóhoz jön valaki?
Ma Mosonmagyaróvár és Győr környékén keresem partnerem adatlap szerint.
M3 vonalán kalandot keresek mindent meghalgatok
Ha esetleg itt van az a kék autós csini hölgyemény, akire kicsit ráijesztettem ma délután a Szépvölgyi út felett, amikor éppen mással szeretett volna randizni, hogy szívesen megismerkednék vele közelebbről is, ha szimpatikusnak talált.

Szepvolgyi parkoló most milyen, van mozgás?