Gyöngyös hatvan környékén szopnék
Két 40 éves pasi átlagos testalkattal párokhoz csatlakozna a hölgy örömére. Oszd meg velünk a feleséged és az élvezetet. Irj privit
Szombat délelőtti órákban nőt keresek Tolna-megyében elsősorban!
Sziasztok.
Ma este 7 körül tervezek kimenni a reptéri kifutó végéhez párokat kukkolni, ha az időjárás is engedi. Ha van pár akit érdeklek, privátban írj és megbeszéljük.
Ma este 7 körül tervezek kimenni a reptéri kifutó végéhez párokat kukkolni, ha az időjárás is engedi. Ha van pár akit érdeklek, privátban írj és megbeszéljük.
Sziasztok!
Lányt vagy párt keresnék! Adatlapom kitöltve!
Lányt vagy párt keresnék! Adatlapom kitöltve!
Hatvan környékén valaki
Sziasztok. Heves megyéből pár, vagy esetleg m3 pihenő?
Szépvölgyi?
Sziasztok M4es E60 autópályán Pest felé haladok esetleg lenne kedve párnak lánynak hölgynek találkozni?
Szépvölgyi parkolóban egy nagyfarku, kanos fickó most tettre készen...
Ma este Szépvölgyi? Megéri még oda felmenni?
Reptérnél most nagyfarkú közös masztira?
Szia igazad van
(Ez egy válasz ffivagyok üzenetére (2023. 04. 12. szerda 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Holnap este felé M0, Gödöllő, Hatvan, Füzesabony környékén szívesen találkoznék elhanyagolt hölgyel , vagy csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére!
Igényes ápolt pasi vagyok, helyem van!
Szép napot!!
Holnap este felé M0, Gödöllő, Hatvan, Füzesabony környékén szívesen találkoznék elhanyagolt hölgyel , vagy csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére!
Igényes ápolt pasi vagyok, helyem van!
Szép napot!!
Reptérhez jön valaki?
Elállt az eső
Elállt az eső

Sziasztok! Pénteken indulnék Siófokról Sopronba. Nagyon nem kell sietnem. Szívesen elidőznék valahol.Tervezett útvonal: Siófok-Veszprém-Ajka-Sárvár-Sopron. De mehetek Pápa vagy Zirc-Győr felé is... Vasárnap meg vissza.
Kifutónál szopok.
Jelentkező?
Jelentkező?
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké!
Sziasztok. Most van valaki rajtam kívül a reptéren?
Hali ma délután ha lenne kedved szopatni a reptérnél írj rám.