Vasárnap-Hétfő késő este vagy Hétfő-Kedd kora hajnalban Nógrád megyében 29 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Kinek lenne kedve ma este találkozni Pesten vagy a környékén? Reptér? Szépvölgyi? Vagy más helyszínre is nyitott vagyok.
Sziasztok, párhoz csatlakoznék Vas Zala megyébe kellemes időtöltéshez izgatja a fantáziám a kukkolás. Kedves diszkrét pasi vagyok
Valaki tud pontos koordinatat adni a Szepvolgyi uthoz? Koszonom
Mai nap autókázni indulok Veszprém környékén

Ma este szopnék! Kíváncsi heteronak is. Tata, Komárom megye!
Aktiv férfit keresek Baja környékéről.
Algyői hídnál ma valki
hévízen keresek pasikat többesre. mindenkit leszopok és dugható is vagyok
Reptérhez jönne ki valaki akinek van kedve szopatni?
Fehérvaron autóskalandra, közöshokira vki?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Sziasztok !
Ma délután 15h kor Budapesten az egyik bevásárlóközpont parkoló házába , kocsimba verem a 23 asom !
Csak kizárólag női kukkolót várok !!
Ma délután 15h kor Budapesten az egyik bevásárlóközpont parkoló házába , kocsimba verem a 23 asom !
Csak kizárólag női kukkolót várok !!
Gyál,Vecsés környékén mostanában hoki partner keresek?
Magányos lányt, nőt, anyukát keresek! Meghallgatom bajodat, fényesre nyalom a puncidat, mindenhová beteszem, majd ahová én akarom élvezem! Életed élménye, amit pironkodva mesélhetsz a barinőknek
Szopatnék most reggel , vagy napközben! Fiatal vékony cumizót keresek ! Van helyem a városligetnél a Betesdához közel !
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / !!!!!Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!! ()(pisi szex is ok!!!!::::;:/-
Nem jelentkeződől van hiány, hanem megfelelő jelentkezőből van nagyon kevés.
Mikor ide is pl.látom kiírva: reptérnél valaki"? Valaki, bárki, akárki. Ettől a hideg kiráz.
Persze néha sikeredik egy-egy klassz outdoor erotika, de összességében annak könnyű, akinek minden mindegy, bárki jó, és bármi. Na, az meg nekem nem jó
(Ez egy válasz ATIKAA üzenetére (2023. 06. 09. péntek 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Mikor ide is pl.látom kiírva: reptérnél valaki"? Valaki, bárki, akárki. Ettől a hideg kiráz.
Persze néha sikeredik egy-egy klassz outdoor erotika, de összességében annak könnyű, akinek minden mindegy, bárki jó, és bármi. Na, az meg nekem nem jó

Sziasztok. Fóton vagy a közelben szopnék. Most. Nem beszélgetni szeretnék.Szabadban vagy helyed legyen.
Sziasztok. Szép estét. smile Olyan partnert keresnék akinek lenne kedve finom kikapcsolódáshoz.... Tényleg csak aki találkozni is szeretne. Érd, Budaörs környéke? Csak aki találkoznak is!!!!!
Sziasztok, miskolci utazni tudó 29 éves srác keres hölgyet vagy párt. Köszönöm ha megtisztelsz/megtiszteltek a bizalmatokkal.