>>>>>>>>>>>>>> Szia! <<<<<<<<<<<
Autós vagy Szabadban szexhez keresek partnereket. Győr Moson Sopron megye elsősorban. Másodsorban más helyszín is lehet. CSAK női nem képviselőit. Írj rám, kérj hozzáférést, hogy tudjuk megbeszélni a fontos részleteket
Autós vagy Szabadban szexhez keresek partnereket. Győr Moson Sopron megye elsősorban. Másodsorban más helyszín is lehet. CSAK női nem képviselőit. Írj rám, kérj hozzáférést, hogy tudjuk megbeszélni a fontos részleteket

Ma zánka környékén jó pasival rosszalkodnék!
Julcsinak és Trisztánnak!
Drágáim!
Köszönjük a délutáni randit, meg, hogy megmutattátok a Szúnyog-sziget legrejtettebb, intim részeit...
Én 'specielle' nem bántam a két idegen srác csatlakozását sem, egészségesen rámenősek, de abszolút kedvesek voltak, és imádtam, h a kívánságainkat lesték!
Ennyi sperma még nem landolt rajtam, mint ma, pedig nem ma kezdtük!
Ismételjünk mielőbb!
Csók mindnyájatoknak! (ahova akarjátok!!!)
Drágáim!
Köszönjük a délutáni randit, meg, hogy megmutattátok a Szúnyog-sziget legrejtettebb, intim részeit...
Én 'specielle' nem bántam a két idegen srác csatlakozását sem, egészségesen rámenősek, de abszolút kedvesek voltak, és imádtam, h a kívánságainkat lesték!
Ennyi sperma még nem landolt rajtam, mint ma, pedig nem ma kezdtük!
Ismételjünk mielőbb!
Csók mindnyájatoknak! (ahova akarjátok!!!)
Sziasztok. Kifutónál vagyok. Van innen valaki?
Siófok Fehérvár között kalandoznék hölgyel, párral....
Valaki nagy fasszal úton reptér környékén??
Most valaki kocsiban vagy szabadban egy jó faszverés?? Ha jó méretes ápolt vagy
Délután, Debrecen-Bp m3, pasik??
Maglód dechatlon környékén valaki kölcsönös hoki?
Sziasztok. Ha esetleg a kifutónál lesztek szívesen társulnék akár csak kukkolóként is . Üdv
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2023. 06. 18. vasárnap 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 18. vasárnap 09:45

Kora délután megyünk hazafelé (bpre) balatonrol...utközben ehet,hogy kalandoznánk...
Sziasztok. Köszönöm a tegnap esti kalandot a párnak.
Reptérnél csinos hölgy kis busszal egy uriemberrel. Ha magára ismer irjon rám.
Bp vagy környékéről autós, vagy szabadban kalandra valaki?
Ma 13 ora után keresek egy nagyfarkú bi pasit közös masztira,estleg orálra. Aktiv pasi legyél. Pest vagy környékén utazni tudok
Hölgyet-Párt keresek ma Szeged-Bp-Hegyeshalom,vagy Szeged Székesfehérvár-Hegyeshalom útvonal mentén
Veszprém környékén autós vagy szabadtéri kalandra, akár csak kukkolásra keresek hölgyet vagy párt privát üzenetben. Köszönöm.
Kora délután megyünk hazafelé (bpre) balatonrol...utközben ehet,hogy kalandoznánk...
Szépvölgyin fél óra múlva valaki?

Szombathely -Hévìz-Kaposvàr útvonalon megyek Hétfőn!Fiatal,igényes sràc vagyok... kukkolható.Kalandot keresek,pàrok,hölgyek,fiúk.