Veszprémben, a gulya dombi lehajtóval szemben, ma 5-től srácok megint kukkolás, maszti. Sötétszürke autót keress
Sziasztok Laci vagyok 42 éves. Olvastam hogy mire kerestek pasit. Szívesen jelentkeznék. Pont rá erek ma este. Ha gondoljátok fel vettelek titeket kapcsolatra láthattok rólam kepeket is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 28. szerda 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 28. szerda 10:19
Törölt felhasználó (4695034)

Kizárólag bukake eseményre keresünk késő estére MA egy normális férfit. 35-45 között . Legyél sportos és diszkrét .
Reptér környékén esetleg pár aki most ráér?

Ma este szopnék! Tata, Komárom megye! Kíváncsi heterot is.
Ma este autós kaland? Tata és környéke?
Én épp oda tartok
(Ez egy válasz anevem001 üzenetére (2023. 06. 28. szerda 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Szépvölgyi parkolóba most tervez valaki menni?
Most kora dun kalandoznek a szepvolgyin. Lenne hölgy v pár aki jönne fel?
Ma dél körül hetero alapon párt várok a reptérre
Használnám a valóban nagy cerkam
Használnám a valóban nagy cerkam
Kizárólag bukake eseményre keresünk késő estére MA egy normális férfit. 35-45 között . Legyél sportos és diszkrét .
Bükkben kalandoznánk párral vagy hölggyel.
Tatabánya Turul felé vezető úton az M1 híd utáni beállóban autós kaland hölgyekkel,párokkal! Ma 10:00-től kint leszek.Nagyobb intimmel…

Tud valaki alkalmas helyet a bükkben, ahol szoktak párok lenni? Kimennénk a nejemmel mi is.
Valaki ma 18 után budapesten ? Férfi , nő, ts ? Akkár a reptéri kifutonál?
Ma este valaki autós kaland? Budaörs és kke
Jo reggelt Mindenkinek, valaki- valakik kora reggeli kalandozas az M3 menten Polgar iramyaban kellemes pillanatok jeLigere?
Nyiregy most valaki? Szopnék
Mostanában pesten vagy m0 Campona környékén nagyfarkú bi pasi közös masztira??
Sziasztok
A reptéri kifutónál most?
A reptéri kifutónál most?
Most valaki Dunapart?