Sziasztok . Ma késő estére keresünk egy adatlapunkon megadott férfit. Adatlapot kérlek olvass !
Csak arra keresünk és úgy ahogy ott le van írva. Előre is elnézést ha valakinek NEM válaszolunk de van mikor leragadunk 1-2 embernél és velük levelezünk tovább. Illetve aki nem felel meg az adatlapon leírtaknak annak nem válaszolunk. Köszi
Csak arra keresünk és úgy ahogy ott le van írva. Előre is elnézést ha valakinek NEM válaszolunk de van mikor leragadunk 1-2 embernél és velük levelezünk tovább. Illetve aki nem felel meg az adatlapon leírtaknak annak nem válaszolunk. Köszi
Sziasztok ma este??
(Ez egy válasz virágszál üzenetére (2023. 06. 30. péntek 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 30. péntek 13:06

Sziasztok!
Holnap késő estére keresnénk egy sportos harmincas hetero srácot pesten, autósszex céljából......
Privát üziket várunk!
Holnap késő estére keresnénk egy sportos harmincas hetero srácot pesten, autósszex céljából......
Privát üziket várunk!
Balatonfűzfő-Veszprém - Tihany környékén kocsikázok este

Jó a ma este, ki merre? Autózgatok magamban
Veszprém, Gulya dombi lehajtóval szemben, vagyok autóval. srácok megint kukkolás, napozás, maszti. Sötétszürke autót keress
Sziasztok ma este tervez kimenni lány vagy pár?

Sziasztok
ma estére keresek párt vagy nőt, partnernek
29 éves 180/85kg, kék szemű barna hajú srác vagyok
22cm és jó vastag intimmel.
Pest megyében keresek csak
akár a reptéren
ma estére keresek párt vagy nőt, partnernek
29 éves 180/85kg, kék szemű barna hajú srác vagyok
22cm és jó vastag intimmel.
Pest megyében keresek csak
akár a reptéren
Sziasztok. Nincs hol? Nálam van hej. Szeretettel fogadok . Akár többen is . Ma akár este akár reggelig
Ma este egy kiados sexpartyhoz csatlakoznek szivesen toparton
Sziasztok! Szegeden ma délután párt kukkolnék. Erdős mezős területen. Helyet tudok.
Sziasztok !
Valóban nagy cerkámmal ,heteró pár játszótársa lennék Budapesten
Valóban nagy cerkámmal ,heteró pár játszótársa lennék Budapesten
Szopnék este 19ig reptéri kifutónál fiatal srác vagyok
Ma este kiverném valakinek Veszprémben, vagy akár szopnám is, csak viszonzás nélkül, írj bátran

Sziasztok!
Privát üziket várunk!
Privát üziket várunk!
Sziasztok! Igényes sportos testű, jóképű, korai harmincas HETERO srácként keresek ma, vagy holnap estére szexre éhes HETERO párokat vagy lányokat Budapesten. Helyszín megbeszélés szerint. Részletek priviben.
Üdv,
Dávid
Üdv,
Dávid
Sziasztok.
Ma esetleg valaki Duna-part?Nagytéténytől-Ercsi szakaszon?Privátban jelezd.Köszönöm
Ma esetleg valaki Duna-part?Nagytéténytől-Ercsi szakaszon?Privátban jelezd.Köszönöm
Hétközben-napközben Kiskunfélegyháza- Budapest útvonalon közlekedek. Keresek egy hölgyet ,párt , urat alkalmi /de rendszeres kapcsolatra,.Jöttem-láttam-
Sziasztok, a kora esti orakban kecskemeti kornyeki autos kalandozasban vennek reszt.!Minden erdekes jeLigere
Most szopnék reptéri kifutónál fiatal srác vagyok