Irtam
(Ez egy válasz Hell active üzenetére (2023. 07. 04. kedd 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 04. kedd 13:45

Érdeklődnék hogy az merre van pontosan? Bővebb leírást tudnál adni? Köszönöm
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma este!!
Sziasztok. Van kint valaki a reptéren?
Reptéren mostanság pár vagy hölgy van kint ?
Szigetszentmiklóson az esti órákban kalandoznèk. Szívesen maszirozok.
Érdeklődnék hogy az merre van pontosan? Bővebb leírást tudnál adni? Köszönöm
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 04. kedd 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 04. kedd 08:25
Törölt felhasználó (4657694)

Holnap kukkolnánk pasit szimpátia esetén be is szállnánk
Sziasztok! 47 éves perverz pár vagyunk! Holnap délutánra, harisnyás női ruhás pasit, pasikat keresünk! Paróka smink nem kell! Budapest pólus center környéke, Gödöllő Göd!
Nem olvastad jól el a ki írásom én keresek gls srácot akit szophatnék
(Ez egy válasz fredyyy00 üzenetére (2023. 07. 04. kedd 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 04. kedd 11:06

kérek egy csomagot -Dabasra a jatt helyett leszoplak
feltéve ha jársz arra

Sziasztok buszban kalandoznék nővel Gyalon!

Sziasztok, ma Abádszalók környékén egy bevállalós pár?
Budapesten mostanában, ma valaki?
kérek egy csomagot -Dabasra a jatt helyett leszoplak
feltéve ha jársz arra
(Ez egy válasz Dodi90 üzenetére (2023. 07. 04. kedd 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Esztergom + 20km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálad vagy természetben. Egész nap ráérek a héten.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálad vagy természetben. Egész nap ráérek a héten.
Szombat esti dogging kalandhoz keresünk adatlap szerint!!!!olvasd el a lapunkat-próbáld értelmezni-ha annak szellemében keresel válaszolunk-különben azonnali tiltás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!- !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nincs senki eljöttünk
Itt vagyunk
Vecsés környékén GLS srác szopatna?
Sziasztok, szerda a Tisza-tónál szeretnénk kerékpározni, bár reméljük nem ez lesz a fő tevékenység! Ehhez keresünk párokoat...
Jobb oldali kiserdő kb 40 perc
Salgótarján- Pásztó- Hatvan- Gyöngyös (21-es út) és 23-as út mentén Eger-Ózd vonalon keresek normális, férfias biszex pasit, mint én vagyok! Legyél férfias, intelligens, diszkrét és 80 kg fölötti! Írj privát üzenetet!