Este reptér párokhoz csatlakoznek.
Szisztok
Én az idősebb korosztályt képviselem. Reptéren oraloznek most.
Én az idősebb korosztályt képviselem. Reptéren oraloznek most.
Néha én is ki aszoktam nézni! Sajna nem nagyon van ott dogging mostanába, mint Csepel a Duna parton a Rózsa utca végén sem! Pedig volt mind a két helyen, jó party!
(Ez egy válasz Egyszeregyszer üzenetére (2023. 07. 10. hétfő 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 10. hétfő 18:01

Sziasztok,jár még valaki az M0-ás Budai hídfőjének lábához?
Sziasztok! XI kerben kalandoznék párrok és hölgyek előnyben wink 29 éves igényes pasi vagyok
Te kiköltöztél a reptérre?
(Ez egy válasz Dodi90 üzenetére (2023. 07. 11. kedd 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Repteri kifutónál szopnék fiatal srác vagyok
Reptéren van valaki?
Szia. Olykor szoktam.
(Ez egy válasz Egyszeregyszer üzenetére (2023. 07. 10. hétfő 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám. Hölgyek, párok írjatok bátran.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok!Ma 13után M1vonalon pihenőben,átutazó,vastagf urakon segítenék egyoldalúan!Keress bizalommal diszkréció mellett privát üzenetben!!
Sziasztok!
Reptérnél hölgy vagy pár aki szivesen kalandozna?
Reptérnél hölgy vagy pár aki szivesen kalandozna?
Sziasztok! A Szépvölgyi út végénél van mostanság heteroszexuális akció? Van még pár innen, aki szokott felmenni? A reptér nagyon lapos lett, heteró párt kukkolni is lehetetlen már…
Sziasztok. Makó környéke ma délután? (Maszti kocsiban)
Most reggel szopnék reptéri kifutónál vagyok
Ez engem is érdekelne. Akár privátban is ha tudsz még helyeket ajánlani párnak vagy hetero sracnak, azt megköszönöm.
(Ez egy válasz cicaesdoki üzenetére (2023. 07. 10. hétfő 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Az északi vagy a déli?

Ott is volt dogging hely? :o

Sziasztok Jászberényben kis kaland?
Tejcsimet kicsalogathatná valaki most Cegléden.