Hali ma este reptérre készül valaki kineznek.
Szepvolgyi parkolóban most valaki,,,?
Kondorosi út végénél lesz valaki a Dunaparton ma este 7-8felé?
Siklós Harkány Pécs környékén esetleg vmi találkozna?
Esetleg pár Gárdonyi nudinál kalandra délután?
Hát most már a legtöbb hely nem úgy pörög mint régen. A kifutónál, Szépvölgyinél van még néha élet, de eléggé "melegszik" mindkét hely. Párokkal inkább megbeszélés alapján adott helyen lehet.
(Ez egy válasz Egyszeregyszer üzenetére (2023. 07. 11. kedd 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
5 éve igen,rég volt.
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2023. 07. 10. hétfő 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Most valaki Újpest és környékén autóskaland?
Dèl1 környèkèn meztelenkednèk,szopnèk.
Most a reptérnél szopiznék egyet vagy kettőt.
Este reptér párokhoz csatlakoznek.
Szisztok
Én az idősebb korosztályt képviselem. Reptéren oraloznek most.
Én az idősebb korosztályt képviselem. Reptéren oraloznek most.
Néha én is ki aszoktam nézni! Sajna nem nagyon van ott dogging mostanába, mint Csepel a Duna parton a Rózsa utca végén sem! Pedig volt mind a két helyen, jó party!
(Ez egy válasz Egyszeregyszer üzenetére (2023. 07. 10. hétfő 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 10. hétfő 18:01

Sziasztok,jár még valaki az M0-ás Budai hídfőjének lábához?
Sziasztok! XI kerben kalandoznék párrok és hölgyek előnyben wink 29 éves igényes pasi vagyok
Te kiköltöztél a reptérre?
(Ez egy válasz Dodi90 üzenetére (2023. 07. 11. kedd 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Repteri kifutónál szopnék fiatal srác vagyok
Reptéren van valaki?
Szia. Olykor szoktam.
(Ez egy válasz Egyszeregyszer üzenetére (2023. 07. 10. hétfő 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 10. hétfő 18:01

Sziasztok,jár még valaki az M0-ás Budai hídfőjének lábához?
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám. Hölgyek, párok írjatok bátran.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.