Kis fekete kocsi innen van?
Szépvölgyi ?
Ma raero pár vagy lány? Bhdapesten mobilos vagyok
Reptér? Pest megye déli része pár esetleg
Ha péntek vagy szombaton este párommal szokásosan kinéznénk szépvölgyire egy bukkake-ra, lenne 6-10 pasi jelentkező? Pár vagy hölgy csatlakozna? Ismétlem bukkake, tehát a lényeg szopás és párom mellére élvezés, test beterítés, nem maratoni szopás, hanem minél jobban meglocsoljuk. Minden heteró alapon.
Belevaló pasi ma este?
Taxi ma éjjel, párnak hölgynek? Budapesten
Hello
Épp ilyet kerestem tegnap a szabadban de nem talàlltam.Újpesti szúnyogsziget,ide nem érdemes jönni ezért.Lennék jelentkező,csak nem tudom a szépvölgyi út melyik részén van ez (Ez egy válasz bob1700 üzenetére (2023. 07. 18. kedd 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Épp ilyet kerestem tegnap a szabadban de nem talàlltam.Újpesti szúnyogsziget,ide nem érdemes jönni ezért.Lennék jelentkező,csak nem tudom a szépvölgyi út melyik részén van ez (Ez egy válasz bob1700 üzenetére (2023. 07. 18. kedd 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Autós kalandoznék a mai nap. Helyes, 30 éves, bi srác vagyok autóval.
Egész nap járom az utat Budapest és környékén.
Üdv
Üdv
Ma délelőtt Kmét-Kiskunhalas útvonalon szeretnék élvezni eggyet.
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Monor körzetében ma este puncit kényeztetnek nyalnák akár a férj jelenlétében is!
Sziasztok! Pár lesz kint ma a reptéren. Kinéznénk
Sziasztok! Én kint vagyok a reptéren.

csütörtök délután estefelé valaki vagy valakik rövid szopatás-dugásra biztonságosan szabadban, kocsiban, esetleg nyaralóban a Balaton Déli part, nyugati rész?
Reptéren?
Merre vagy?
(Ez egy válasz Nagyarmand1991 üzenetére (2023. 07. 19. szerda 05:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 19. szerda 05:26

Sziasztok!
Üdv
Üdv
Balatonakarattya-Veszprém - Tihany környékén hölgy, vagy pár érdeklődését várom privátban. Köszönöm.
1 biztosan lenne.
(Ez egy válasz Oleh111 üzenetére (2023. 07. 18. kedd 23:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 18. kedd 23:24

Ha péntek vagy szombaton este párommal szokásosan kinéznénk szépvölgyire egy bukkake-ra, lenne 6-10 pasi jelentkező? Pár vagy hölgy csatlakozna? Ismétlem bukkake, tehát a lényeg szopás és párom mellére élvezés, test beterítés, nem maratoni szopás, hanem minél jobban meglocsoljuk. Minden heteró alapon.